Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

O Sazku se poperou tři firmy. Která zaplatí nejvíc?

O Sazku se poperou tři firmy. Která zaplatí nejvíc?

Foto: Jan Zýka / INCORP images

Do tendru o loterijní společnost Sazka podaly závaznou přihlášku celkem tři subjekty. Ve středu to sdělila mluvčí Sazky Lenka Tichá.

Jak Tichá sdělila, insolvenční správce Josef Cupka ve středu informoval věřitelský výbor Sazky o tom, že do výběrového řízení podaly přihlášku celkem tři subjekty. Všichni zájemci o Sazku podle ní splnili podmínky schválené soudem a také v termínu složili požadovanou půlmilionovou kauci. "Tímto jim také vznikla povinnost podat do 23. září 2011 závaznou finální finanční nabídku a zároveň složit celkovou kupní cenu, s níž se chtějí o podnik Sazka ucházet," uvedla Tichá.

Jak dále sdělila, všem uchazečům už byla doručena obsáhlá dokumentace, čítající, se všemi přílohami, přes tisíc stran informací. Ta poskytují kompletní přehled o společnosti, včetně konkurenčně citlivých informaci o chodu loterijního byznysu. "Konkrétní jména zájemců o prodej společnosti budou zveřejněna až po definitivním ukončení výběrového řízení, tedy až po otevření obálek se závaznými cenovými nabídkami a vyhlášení vítěze tendru insolvenčním správcem," sdělila Tichá. Podle ní je důvodem zamezení jakýchkoliv spekulací a ovlivňování celého průběhu výběrového řízení. Z pátečních informací je známé, že závaznou nabídku do výběrového řízení na koupi zkrachovalé loterijní společnosti Sazka podaly společně skupiny PPF a KKCG, vlastní nabídku předložil také Synot Holding.

Témata:  sazka

Aktuálně se děje

29. dubna 2024 8:04

27. dubna 2024 15:57

Češi opět nakupují byty. Je to nečekané překvapení

Chuť Čechů na nákup nemovitostí opět vzrostla. V Praze, hlavním realitním trhu, developeři v prvním čtvrtletí prodali 1600 nových bytů, což je nejvyšší počet za poslední tři roky. Růst poptávky je patrný i v jiných oblastech; například v Brně se zájem v prvním čtvrtletí zvýšil více než dvojnásobně ve srovnání s předchozím rokem. Tento trend vede k zastavení poklesu cen bytů, a letos se pravděpodobně ceny opět zvýší. Tuto informaci zveřejnil server novinky.cz.

Zdroj: Radovan Majer

Další zprávy