Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

V neděli se bude ve Sportce hrát o stomilionovou prémii

V neděli se bude ve Sportce hrát o stomilionovou prémii

Foto: Mariusz Stankowski, MoneyMAG.cz

neděli 15. dubna budou mít sázející Sportky naposledy možnost hrát o první letošní stomilionovou prémii, v superjackpotu s prémií čeká na výherce 172 200 000 korun. V pátek o tom informoval mluvčí společnosti Sazka sázková kancelář Václav Jalovecký.

Jak mluvčí uvedl, vyhraje-li někdo tuto částku, stane se největším výhercem v historii loterií v ČR.

Sázející vyhraje superjackpot s prémií v případě, že vsadí plnou sázenku Sportky s hrou Šance, následně uhodne všech šest tažených čísel Sportky v 1. nebo 2. tahu a současně se bude jeho koncové dvojčíslí Šance shodovat s vylosovaným koncovým dvojčíslím této dodatkové hry.

O prémii v hodnotě 100 milionů korun se ve Sportce hraje od 9. ledna letošního roku. Za toto období vyplatila Sazka hráčům Sportky a Šance výhry ve výši téměř 620 milionů korun. Tyto dvě hry udělaly jen letos ze 17 sázejících milionáře.

Témata:  sportka

Aktuálně se děje

27. dubna 2024 1:46

První oběti: Tesla propustí v Nevadě 693 zaměstnanců

Tesla hodlá propustit 693 zaměstnanců ve svých zařízeních v Sparks v Nevadě, jak ukázalo vládní oznámení. Tento krok je součástí plánu automobilky na snížení více než 10 % své celosvětové pracovní síly, který přichází v době poklesu prodejů a vzrůstající konkurence.

Zdroj: Radovan Majer

Další zprávy