Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Živnostníci a podnikatelé chtějí výhody a slevy jako velké firmy

Živnostníci a podnikatelé chtějí výhody a slevy jako velké firmy

Foto: Mariusz Stankowski, MoneyMAG.cz

Výhody a slevy chce více než pět tisíc podnikatelů sdružených okolo serveru AkceZ. Ve čtvrtek začnou jejich zástupci s dodavateli a poskytovateli služeb jednat o vylepšených nabídkách, řekla v neděli agentuře Mediafax místopředsedkyně Unie malých a středních podnikatelů ČR Radomíra Kotlárová.

AkceZ má pod záštitou Unie malých a středních podniků ČR živnostníkům a podnikům s nanejvýš stovkou zaměstnanců umožnit vyjednat si podobné slevy, jaké získávají velké společnosti."Oslovili jsme hlavní dodavatele zboží a poskytovatele služeb a ve čtvrtek začneme vyhodnocovat jejich nabídky," řekla Kotlárová. "Chceme, aby se zamysleli nad vysokými cenami pro živnostníky i menší podnikatele."Největší zájem projevili podnikatelé o slevy na pohonné hmoty, telefonní paušály a energie, v dalších skupinách se podnikatelé budou snažit získat výhody v oblasti bankovních služeb, pojištění nebo internetového připojení."Ve čtvrtek po měsíci činnosti ukončíme registrace a začneme vyhodnocovat nabídky," uvedla Kotlárová. "Ty nejvýhodnější předložíme každému členovi AkceZ prostřednictvím webového rozhraní. Bude na každém podnikateli, zda nabídku přijme," dodala.

Témata:  podnikatelé

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

23. dubna 2024 10:49

Tesco rozšiřuje studentskou slevu na průkaz ISIC i na víkendy

Od října minulého roku funguje ve všech obchodech Tesco v Česku desetiprocentní sleva pro studenty starší osmnácti let na studentský průkaz ISIC od pondělí do pátku. To se nyní na základě názorů studentů mění. Od pondělka 22. dubna mohou se slevou nakoupit i o víkendech.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy