Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Exekutoři rozprodávají auta: Bavorák za 25 tisíc, focus za 14

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: exekuce-nemovitosti.cz

Jednou z finančně zajímavých možností, jak přijít k novému autu, může být jeho koupě z exekutorských dražeb. Přinášíme vám výběr aut, která lze na takových aukcích koupit.

Automobil BMW za 25 tisíc, Ford Focus a 14 tisíc a další auta za báječné ceny nyní můžete získat ve dražbách, které pořádají exekutoři. Ti se zbavují vozidel, která zabavili v rámci exekucí o celé České republice.

Exekuovaná auta nabízí k prodeji formou dražby portaldrazeb.cz. Pokud vám některé informace o autech z popisků fotografií budou připadat neúplné, detaily o jednotlivých vozech najdete na stránkách portálu.

Kam se vyvolávací ceny vyšplhají, lze jen těžko odhadnout, závisí to hlavně na stavu a oblíbenosti auta mezi zákazníky. Obecně však platí, že auta méně známých značek a typů se prodávají levněji, nežli podobné modely z dílen velkých koncernů. Nesmí se ovšem zase jednat o velkou raritu, to by cenu naopak zvýšilo.

Témata:  exekuce

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

23. dubna 2024 10:49

Tesco rozšiřuje studentskou slevu na průkaz ISIC i na víkendy

Od října minulého roku funguje ve všech obchodech Tesco v Česku desetiprocentní sleva pro studenty starší osmnácti let na studentský průkaz ISIC od pondělí do pátku. To se nyní na základě názorů studentů mění. Od pondělka 22. dubna mohou se slevou nakoupit i o víkendech.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy