Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Exekutoři levně draží domy, byty, garáže a dokonce i rybník

Exekutoři levně draží domy, byty, garáže a dokonce i rybník

Foto: Pixmac

Exekutoři opět draží zabavené domy, byty a pozemky. V nabídce je dokonce rybník i s pozemky za necelých 200 tisíc korun. Nebo garáž, jejíž cena začíná na pouhých 30 tisících...

Je to na jednu stranu smutné, protože majitelé nemovitostí je neprodávají dobrovolně, ale v exekuci, nicméně je to příležitost, jak získat bydlení nebo třeba dům pro podnikání za výhodnou cenu.

Ve všech případech jde o dražby, takže cena za nemovitost se může vyšplhat podle zájmu jiných dražitelů. Ale šance na dobrý nákup to jistě je. Nejnižší podání totiž obvykle začínají hluboko pod cenou. Pokud se chcete přesvědčit, na jaké ceně nemovitosti v dražbách exekutorů končívají, nahlédněte na následující odkaz:

Tentokrát můžete vydražit třeba celý dům i s restaurací. Nebo penzion či chatu k rodinné rekreaci. A perličkou v nabídce je zmiňovaný romantický rybník. Termín dražby se už blíží.

Témata:  exekuce

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

22. dubna 2024 22:13

Minimální mzda dál poroste. Ministerstvo řeklo, jaký má cíl

Minimální mzda má od začátku letošního roku novou výši, od ledna se zvýšila o více než tisíc korun. Ministerstvo práce a sociálních věcí má navíc stanovený jasný cíl ohledně dalšího navyšování nejnižšího výdělku v nadcházejících letech. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy