Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Nejžádanějším zaměstnavatelem v ČR je společnost Google

Nejžádanějším zaměstnavatelem letošního roku se v rámci České republiky stala společnost Google, druhou příčku obsadila skupina ČEZ a na třetím místě skončila ČSOB, vyplývá to z průzkumu provedeného mezi studenty vysokých škol. Ve středu o tom informoval organizátor soutěže Klub zaměstnavatelů.

Další kategorie, kterými jsou Osobnost HR, Cena personalistů, Zaměstnavatel bez bariér, Progresivní zaměstnavatel a Sodexo Zaměstnavatel desetiletí, budou vyhlášeny 17. října letošního roku. Sběr dat, podle kterých budou stanoveni vítězové, proběhne podle informací organizátorů v létě.Průzkum mezi studeny ekonomických a technických univerzit prováděného společností Ipsos Tambor se letos zúčastnilo 3 079 respondentů.

Klub zaměstnavatelů byl založen v listopadu 2011. Jeho členy jsou podniky s celostátní úrovní v jednotlivých regionech, z nichž je složena Rada týmu expertů Klubu. Ten v současné době pracuje na třech projektech, které jsou: zapojení lidí po padesátce do aktivní kariéry, podpora zájmu o technické školy od ZŠ a pomoc ženám po rodičovské dovolené vrátit se zpět do pracovního života.

Témata:  zaměstnanci Google

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 19:38

Neberte si hypotéky. Brzo dostanete dotaci. Alespoň za to už bojují lobbisté

Komentář Vladimíra Pikory: Dnešní doba je plná nálepkování. Na každého se něco najde. Kdekdo je např. populista, ačkoli argumenty pro takové označení jsou obvykle na vodě. Podle mě je nálepkování falešné. Mnohdy je jen politicky motivované. Skutečný populismus je jinde. Příkladem klasického populismu, který se za populismus překvapivě neoznačuje, je návrh některých výrobců stavebního materiálu, developerů, a dokonce i bank na dotace hypoték.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy