Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Bratr ministerského kandidáta Krčála spáchal sebevraždu! Oběsil se na stromě

Bratr ministerského kandidáta Krčála spáchal sebevraždu! Oběsil se na stromě

Foto: Vlada.cz

Kandidát na ministra práce a sociálních věcí Petr Krčál dnes zažil tragickou událost v rodině. Jeho bratr, dvaačtyřicetiletý Jiří, se údajně oběsil na stromě v zahradě rodičů.

Předseda krajské organizace ČSSD na Vysočině Petr Krčál, který je v současné době zastupitelem a radním Kraje Vysočina, se z tohoto důvodu v pátek nezúčastnil klíčového jednání v sídle ČSSD.

"Ano dopolední schůzky jsem se nezúčastnil. Stala se mi velmi smutná osobní událost v rodině. Víc se k tomu nechci vyjadřovat," řekl serveru tyden.cz Krčál.

Jeho bratr Jiří se živil jako soustružník v Polničce na Ždársku a žil v domě svých rodičů. Sousedé jsou z tragické události vyděšení. Jiří Krčál byl prý bezproblémovým a celkem uzavřeným člověkem.

Petr Krčál je z nečekané události zřejmě také zdrcený. Přitom by se teď potřeboval soustředit na současnou situaci v politice. Je horkým kandidátem na post ministra práce a sociálních věcí.

Témata:  vláda

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 19:38

Neberte si hypotéky. Brzo dostanete dotaci. Alespoň za to už bojují lobbisté

Komentář Vladimíra Pikory: Dnešní doba je plná nálepkování. Na každého se něco najde. Kdekdo je např. populista, ačkoli argumenty pro takové označení jsou obvykle na vodě. Podle mě je nálepkování falešné. Mnohdy je jen politicky motivované. Skutečný populismus je jinde. Příkladem klasického populismu, který se za populismus překvapivě neoznačuje, je návrh některých výrobců stavebního materiálu, developerů, a dokonce i bank na dotace hypoték.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy