Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Díky AkčníCeny.cz budete mít informace o slevách vždy po ruce

Díky AkčníCeny.cz budete mít informace o slevách vždy po ruce Fotogalerie +3
Díky AkčníCeny.cz budete mít informace o slevách vždy po ruce
Foto: dTest

Líbilo by se Vám mít po ruce pomocníka, který Vás upozorní na výhodné nabídky prodejců potravin, drogerie, kosmetiky, textilu, hraček, nábytku, doplňků stravy a dalšího sortimentu? Vězte, že takový pomocník existuje a pravidelně jej využívají stovky tisíc uživatelů! (PR článek)

Na AkčníCeny.cz najdete pravidelně aktualizovaný slev desítek prodejců, právě teď máte díky tomuto portálu možnost ušetřit na desítkách tisíc produktů až 80 % původní ceny. Průměrná domácnost v České republice je schopna díky akčním nabídkám ušetřit i tisíce korun měsíčně.

Informace portálu AkčníCeny.cz využívají opakovaně stovky tisíc uživatelů, kteří zde hledají slevy na výrobky z kategorií: potraviny, drogerie, kosmetika, bytové doplňky, hračky, elektronika, potřeby pro kutily, textil aj.

Ukázka porovnání slev produktu:

Mezi hlavní výhody využívání AkčníCeny.cz jako zdroj informací před nákupem patří:

možnost zjistit snadno a rychle, jaký sortiment nabízí za zvýhodněnou cenu prodejci ve Vašem okolí, kde můžete nakoupit nejlevněji jednotlivé položky z Vašeho nákupního seznamu, do kdy jsou aktuální akční nabídky platné, jak se liší slevy mezi jednotlivými pobočkami stejného obchodníka, jak jsou aktuální nabídky výhodné z dlouhodobého hlediska.

Ukázka vývoje akční ceny produktu

 

Informace o akčních nabídkách jsou Vám na AkčníCeny.cz k dispozici jak v podobě náhledů na elektronické letáky, tak coby výpisy zlevněného zboží. Kromě samotných informací o ceně, AkčníCeny.cz pro Vás také u jednotlivých produktů sledují.

velikost a typ balení, složení, informace o požadavcích na skladování, informace o výrobci.

Informace z AkčníCeny.cz využívají opakovaně stovky tisíc uživatelů, přidejte se k nim ještě dnes i Vy. Spočítejte si, o kolik levnější může být Váš příští nákup. Za výrazně nižší ceny jsou Vám k dispozici nejen „základní“ potraviny a drogistické zboží, ušetřit můžete i na zboží „ověřených“ značek či novinkách uváděných do prodeje. Časově omezené akční nabídky jsou běžnou prodejní strategií řetězců, proč jich tedy nevyužívat naplno?

Témata:  ceny potravin PR článek akcniceny.cz potraviny

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

22. dubna 2024 20:08

18. dubna 2024 12:55

Koupil jsem si prodlouženou záruku, nebo je to pojištění?

Spotřebitelé se dnes mohou velmi často setkat s nabídkou prodloužené záruky na zboží, které kupují. Někdy bývá tato smluvní záruka nabízena automaticky, jindy je za příplatek. Nemálo spotřebitelů si tak prodlouženou záruku přikoupí, zejména na spotřební elektroniku, která bývá na poruchy náchylná. Někteří z nich však mohou být posléze nepříjemně překvapeni, když jim s reklamací nevyhoví, buď kvůli podmínkám smluvní záruky, nebo protože se vlastně vůbec nejedná o záruku, ale o pojištění. Na co by si měl spotřebitel pozor, než si za takovou nadstandardní službu připlatí?

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy