Jeden den, tři vítězství. Pojišťovnou roku 2015 je Allianz

Allianz pojišťovna slaví historické vítězství. Poprvé za dobu trvání prestižní soutěže Fincentrum Banka roku 2015 posbírala včera jedna společnost výhry ve všech třech kategoriích z oblasti pojišťovnictví. Allianz se stala Pojišťovnou roku 2015, zvítězila ale i v kategorii Životní pojištění roku 2015 a zlato získal také její flexibilní produkt pro motoristy, dnes už Autopojištění roku 2015.

Ilustrační fotografie
reklama

„V začátcích soutěže bývala Allianz třetí a v posledních letech druhá, ale abychom předběhli dvě největší pojišťovny a ještě k tomu získali první místo i ve zbývajících pojišťováckých kategoriích – v autopojištění a v životním pojištění, to se nikdy nestalo. Ocenění si velmi vážíme, podtrhuje to, co už prozrazují i naše letošní výsledky: ve třetím čtvrtletí jsme byli nejrychleji rostoucí neživotní pojišťovnou na našem trhu. Máme produkty a služby, které v mnoha směrech předbíhají dobu a dláždí cestu českému pojišťovnictví. A máme klienty, kteří si to uvědomují,“ uvedl Jakub Strnad, předseda představenstva Allianz pojišťovny.

Fincentrum Banka roku 2015 je soutěží oceňující služby a produkty finančních společností v ČR. O vítězích většiny z patnácti vyhlašovaných kategorií hlasuje odborná porota, což byl i případ všech tří vítězných kategorií Allianz pojišťovny. Porota je složena z cca 70 členů – odborníků z finanční oblasti, státní správy, akademické a politické sféry a v neposlední řadě i zástupců předních korporací v České republice. Ti se shodli na tom, že na českém trhu nevídané produktové novinky Allianz pojišťovny si zaslouží to nejvyšší ocenění.

„Novinek roku 2015 bylo víc. Jako první na trhu jsme v červnu představili nové životní pojištění Rytmus risk bez absurdních poplatků. A další novinkou byla online verze pojištění Allianz iAuto, kde si majitel vozu může nakonfigurovat pojištění přesně podle svých potřeb a v každém kroku vidí, kolik bude za krytí jednotlivých rizik platit. Pro okamžitý výpočet sazby mu stačí vložit pouze tři informace – rok narození, SPZ a PSČ. Vše ostatní už si Allianz doplní sama,“ komentoval Jakub Strnad hlavní výhody oceněných produktů.

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky