Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Babišovo hnutí samo vyrobilo trafiku

Andrej Babiš
Andrej Babiš
Foto: Lukáš Henzl, MoneyMAG.cz

Hnutí ANO začalo samo vytvářet trafiky a samo se k tomu přiznává. Před volbami přitom proti trafikám bojovalo. Co se změnilo?

Na internetu samo hnutí zveřejnilo video, ve kterém se přiznává, že vlastníma rukama vytváří trafiky. Ty vznikají z palet. Takto chce hnutí ano na poslední chvíli mobilizovat své voliče ve volbách do Evropského parlamentu. Hnutím vytvořená trafika totiž vyzývá k jejich rušení.

Pod heslem "Zrušte trafiky, volte profíky" a fotkou spícího europoslance chce hnutí přesvědčit voliče, že oni berou europarlament vážně. Spící politik připomíná Miloslava Ransdorfa. Ten si dal v roce 2011šlofíka během schůze a zachytili ho při tom kamery.

Hrubý plat europoslance je přitom přibližně 387 tisíc včetně příspěvků za účast na schůzi. Tedy i za to, že se tam jde politik vyspat.

Zdroj: YouTube

Témata:  Andrej Babiš ANO 2011

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

22. dubna 2024 22:13

Hra na štěstí? Ne, správný postup při investování výrazně snižuje riziko ztráty

KOMENTÁŘ Martina Pleštila, ředitele úseku investic, Broker Trust - Úroky na spořicích účtech klesají. Ještě víc tak poroste investiční apetit Čechů, kteří hledají pro své úspory lepší výnos. Už loni přitom investice v ČR zaznamenaly mimořádný rok. Češi měli jen ve fondech kolektivního investování vloženo přes 938 miliard korun, což bylo meziročně o nevídaných 25 procent více. Jak při investování efektivně snižovat riziko ztráty? Podívejte se na šest praktických tipů.

Zdroj: MoneyMAG.cz

Další zprávy