Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a neděli 14. ledna

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixabay

Kolem tlakové výše nad severovýchodní Evropou k nám bude nadále proudit chladný vzduch od východu, informuje chmu.cz.

Počasí v noci (22-07):Zataženo nízkou oblačností, na horách mrznoucí mlhy. Ojediněle, na Českomoravské vrchovině místy, slabé sněžení. Ojediněle, na severu a východě postupně místy, skoro jasno. Nejnižší teploty 0 až -4 °C, při malé oblačnosti ojediněle kolem -8 °C. Mírný východní až jihovýchodní vítr 2 až 6 m/s. Na severu a východě vítr slabý proměnlivý do 4 m/s.

Tlaková tendence: setrvalý stav nebo slabý pokles

Rozptylové podmínky: mírně nepříznivé

Počasí přes den (07-24):Zataženo nízkou oblačností, na horách mrznoucí mlhy. Ojediněle, na Českomoravské vrchovině místy, slabé sněžení. Ojediněle, na severu a východě místy, skoro jasno. Nejvyšší teploty -2 až +2 °C, v 1000 m na horách kolem -5 °C. Mírný východní až jihovýchodní vítr 3 až 7 m/s. Na severu a východě vítr slabý proměnlivý do 4 m/s.

Tlaková tendence: setrvalý stav nebo slabý pokles

Rozptylové podmínky: většinou dobré, na severovýchodě mírněnepříznivé

Témata:  počasí

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 19:38

Neberte si hypotéky. Brzo dostanete dotaci. Alespoň za to už bojují lobbisté

Komentář Vladimíra Pikory: Dnešní doba je plná nálepkování. Na každého se něco najde. Kdekdo je např. populista, ačkoli argumenty pro takové označení jsou obvykle na vodě. Podle mě je nálepkování falešné. Mnohdy je jen politicky motivované. Skutečný populismus je jinde. Příkladem klasického populismu, který se za populismus překvapivě neoznačuje, je návrh některých výrobců stavebního materiálu, developerů, a dokonce i bank na dotace hypoték.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy