Jahodová mapa: Kde si můžete nasbírat čerstvé jahody?

Milovníci čerstvých jahod se díky nové mapě na mapotic.com dozvědí, kde si je mohou sami nasbírat nebo kde je koupit na stáncích. Jednotlivá místa obsahují orientační ceny, telefonní čísla, webové stránky farem, otevírací hodiny a další užitečné informace např. o dalších produktech. Každý si tak může snadno ověřit aktuální nabídku. Jahodová mapa momentálně nabízí 57 míst a uživatelé mohou sami přidávat další.

Jahody, ilustrační fotografie
reklama

“V Mapoticu máme jahody rádi. Když jsme hledali nejbližší samosběr, napadlo nás vytvořit jahodovou mapu i pro ostatní fanoušky jahod. Díky mapě tak není problém si najít nejbližší plantáž a pro jahody si jednoduše dojet,” popisuje zrod jahodové mapy zakladatel Mapoticu Ivoš Gajdorus.

Na platformě mapotic.com si může vlastní mapu založit každý. Od spuštění projektu v únoru letošního roku vytvořili uživatelé  přes 200 nejrůznějších map. “Máme radost, že u nás vznikají mapy, které jsou pro ostatní užitečné. Na Mapoticu najdete např. mapy s nočním jídlem, veřejnými záchody,  hospody se zajímavými pivy a mnoho dalších. Pokud u nás někdo nenajde mapu toho, co ho baví, může ji snadno založit,” vysvětluje Ivoš.

Mapotic získal minulý týden třetí místo v prestižní soutěži Vodafone Nápad roku 2017.

Mapu “Kam na jahody” najdete ZDE.

Témata: jahody | Ovoce | MoneyMAG.cz

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky