Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Najděte si slečnu na hlídání vašeho domácího mazlíčka

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixabay

Hlídačky.cz přidávají k hlídání dětí a úklidu domácnosti další službu pro rodiny: opatrování mazlíčků. Můžete si tak najít slečnu na hlídání psa, kočky a (dalších vašich) mazlíčků.

Takřka každá druhá domácnost má domácího mazlíčka

Česká republika je v EU na 2. místě v počtu domácností se psy. První je Rumunsko se 45 %, ČR je se 41 % druhá. Následují Litva a Polsko s 37 %.

Nejčastější problémy rodin chovající zvíře

Kam s mazlíčkem, když jedu na dovolenou? Kdo vyvenčí psa, když jsem v práci přesčas? Kdo si bude se zvířetem hrát a hlídat jej, když je přes den doma samotné?

Největší portál Hlídačky.cz přidává opatrování mazlíčků

Rodiny mohou najít hlídačku, která má zkušenost se štěnětem i velkým psem.Může se jednat o hlídání u hlídačky doma nebo u pejska v bytě, stejně tak i o venčení.

“Opatrování mazlíčků patří mezi jednu z hlavních vertikál zahraničních portálů týkajících se péče pro rodinu (např. Care.com). Jedná se především o vyslyšení poptávky uživatelů, kteří k úklidu nebo hlídání dětí potřebovali pohlídat často i psa.“ Petr Šigut, spoluzakladatel Hlídačky.cz.

Témata:  Zvířata rodina Psi

Aktuálně se děje

10. května 2024 12:22

8. května 2024 20:17

Velvyslanci EU souhlasili s použitím příjmů z ruských aktiv na pomoc Ukrajině

Státy Evropské unie dosáhly předběžné průlomové dohody, aby Ukrajině poskytly další miliardy finančních prostředků na zbraně a střelivo pocházející ze zisků získaných ze zmrazených aktiv ruské centrální banky držených v bloku.

Zdroj: Julie Jarošová

Další zprávy