Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Langer žádá dotaci od ministryně Marksové

Ivan Langer
Ivan Langer
Foto: Mariusz Stankowski, MoneyMAG.cz

Exministr vnitra Ivan Langer /ODS/ žádá od ministryně práce Marksové /ČSSD/ účelovou dotaci na "prostřední pomoc pro frustrované, zamindrákované a jinými formami mentální ejakulace postižené spoluobčany".

Ivan Langer je vystudovaný lékař a právník. Proto lidem poskytuje první pomoc jako lékař i poslední jako advokát. Na Facebooku ale nyní tvrdí, že začal poskytovat i prostřední pomoc.

"Obracejí se na mě se svými vnitřními problémy, neúspěchy, frustracemi, a to v podobě různě (ne)uvěřitelných fám a pověstí o tom, čeho všeho jsem se měl dopustit a čeho všeho se dopouštím! Připouštím, že mezi nimi se nacházejí i ti, kteří zneužívají systému Prostřední pomocí a prachsprostě si vše vymýšlejí a sprostě lžou!" píše exministr vnitra. Neopomněl rýpnout do sociálního systému, ve kterém je podle něj zneužívání běžný jev.

Langer v ironicky laděném textu od ministryně Marksové žádá účelovou dotaci. Ta by měla jít na "Prostřední pomoc Ivanu Langerovi pro frustrované, zamindrákované a jinými formami mentální ejakulace postižené spoluobčany". Dokonce je prý ochotný poskytnout jména pacientů, kterým poskytl Prostřední pomoc.

Témata:  Ivan Langer Michaela Marksová

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

22. dubna 2024 20:08

22. dubna 2024 18:27

Vysoké úroky povzbuzují ekonomiku, soudí američtí finančníci i ekonomové. MMF ale varuje

Mezinárodní měnový fond (MMF) se v minulém týdnu nezvykle ostře pustil do Spojených států. Vadí mu jejich rozhazovačnost. Ta jim prý sice dopomáhá k impresivnímu ekonomickému růstu, leč není dlouhodobě udržitelná. Přílišné výdaje Washingtonu mohou podle MMF celosvětově opětovně zvýšit inflaci a ohrozit rozpočtovou a finanční stabilitu. Jinými slovy, hrozí, že za velké americké dluhy nakonec zaplatíme všichni – ať už krizemi či pořádnou inflací.

Zdroj: Lukáš Kovanda

Další zprávy