Počasí se před víkendovými tropy pořádně ochladí. Co přijde po nich?

Už o víkendu by počasí v Česku mohlo opět připomínat léto. Do té doby se ale ještě dočkáme několika chladných dní, teploty budou dokonce padat na pouhých 9 stupňů.

Ilustrační fotografie
reklama

A to hned ve středu, kdy bude oblačné počasí a ráno se dokonce mohou objevit mlhy. Teploty klesnou na studených 13 až 9 °C, během dne ale vyrostou na 22 až 26 °C. 

Ani čtvrteční počasí nevěstí nic dobrého. Ráno se opět objeví mlhy nebo nízká oblačnost a noční teploty klesnou na 14 až 10 °C. Nejvyšší denní teploty sice porostou až na 23 až 27 °C, během dne se ale objeví přeháňky a bouřky.

V pátek se začne oteplovat více. Opět se sice objeví přeháňky nebo bouřky, večer ale dojde k ustávání srážek a ubývání oblačnosti. Nejnižší noční teploty navíc vyrostou na 15 až 11 °C a denní teploty dokonce na 26 až 30 °C. 

V sobotu se opět přiženou přeháňky nebo bouřky, nejnižší noční teploty ale stoupnou na 16 až 12 °C a nejvyšší denní teploty dokonce na 27 až 31 °C. 

V neděli bude oblačno s přeháňkami nebo bouřkami, noční teploty ale porostou až na 19 až 14 °C. Nejvyšší denní teploty pak vyrostou na 28 až 33 °C.

Témata: počasí | MoneyMAG.cz

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky