Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Změna firmy a její převod ze zahraničí do ČR nemusí být díky pomoci expertů náročný

práce v kanceláři
práce v kanceláři
Foto: Pixabay

Při založení firmy je třeba brát v potaz mnoho věcí a vše si dobře promyslet. Někdy se však stane, že chcete udělat nějakou změnu například kvůli růstu společnosti či jen kvůli jiným praktickým výhodám. Díky asistenci expertů, kteří se touto problematikou zabývají, není jakákoliv změna složitá. Nabízíme vám pomoc, ať už se jedná o jakoukoliv změnu, kterou chcete provést. (PR článek)

Podnikání pro zahraniční firmy v České republice

Pokud se vaše zahraniční například slovenská firma rozrostla a tvoří svou další pobočku v ČR, určitě oceníte pomoc se vším vyřizováním, které to obnáší. Pro také případy nabízíme založení s.r.o. v České republice. Službu využijete i v případě, že jsou zde pro vás jakožto pro podnikatele výhodnější podmínky. Mezi hlavní důvody, proč lidé chtějí zakládat s.r.o. v ČR, patří například:

Minimální základní kapitál od 1 Kč Daň z příjmu 19% Minimální kontroly ze strany finančního úřadu Snadnější přihlášení k DPH

Založení firmy není díky pomoci náročné a zvládne jej každý. Všechny náležitosti provedeme za vás. Pokud v ČR chcete jen podnikat a ne trvale bydlet nebo sem cestovat, vše proběhne jednoduše bez nutnosti vaší osobní přítomnosti. Také poskytujeme sídlo firmy na území České republiky. Samozřejmostí je poradenství v případě jakéhokoliv problému.

Možnosti jsou otevřené pro nové i stávajíc firmy

Pomoc ohledně změn údajů nemusíte využívat jen při přesunu firmy z jedné země do druhé. Bez problémů za vás provedeme změny ve společnostech jako je například jmenování nebo odvolání jednatele, úprava či změna obchodního jména společnosti, změna osobních údajů společníka a mnoho dalšího.

V případě, že chcete teprve začít podnikat, je výhodné využít prodej ready made sro. Tyto firmy byly založené za účelem dalšího prodeje a reálně nikdy nepodnikaly – nemají tedy historii závazků ani pohledávek. Jsou již však plně funkční a připraveny k okamžitému provozu – podnikat můžete začít už během pár hodin. Nemusíte v jejich případě řešit žádné složité papírování. Ready made s.r.o. mají splacený základní kapitál, jsou již zapsány v živnostenském rejstříku, v obchodním rejstříku a registrovány u finančního úřadu.

Témata:  firmy PR článek

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

22. dubna 2024 20:08

22. dubna 2024 18:27

Vysoké úroky povzbuzují ekonomiku, soudí američtí finančníci i ekonomové. MMF ale varuje

Mezinárodní měnový fond (MMF) se v minulém týdnu nezvykle ostře pustil do Spojených států. Vadí mu jejich rozhazovačnost. Ta jim prý sice dopomáhá k impresivnímu ekonomickému růstu, leč není dlouhodobě udržitelná. Přílišné výdaje Washingtonu mohou podle MMF celosvětově opětovně zvýšit inflaci a ohrozit rozpočtovou a finanční stabilitu. Jinými slovy, hrozí, že za velké americké dluhy nakonec zaplatíme všichni – ať už krizemi či pořádnou inflací.

Zdroj: Lukáš Kovanda

Další zprávy