Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Okamura už není mluvčí AČCKA! Bude moderovat v televizi

Okamura už není mluvčí AČCKA! Bude moderovat v televizi

Foto: Česká televize

Tomio Okamura se vzdal práce mluvčího Asociace českých cestovních kanceláří a agentur (AČCKA), novou mluvčí je Kateřina Petříčková. Okamura o tom informoval v úterý.

"Rozhodl jsem se tak sám, o své vlastní vůli, jelikož bych se rád nyní ještě aktivněji koncentroval na řešení celospolečensky palčivých témat," vysvětlil Okamura. Jak doplnil, nadále však bude působit v asociaci v čestné funkci viceprezidenta, do které ho zvolila členská základna. Jméno viceprezidenta asociace je v posledních dnech zmiňováno především v souvislosti s jeho možnou kandidaturou do Senátu. TV Barrandov v úterý zase informovala, že Okamura bude jedním z moderátorů nového debatního pořadu ´Dobrý večer, Česko!´

Témata:  Tomio Okamura AČCKA

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 19:38

Neberte si hypotéky. Brzo dostanete dotaci. Alespoň za to už bojují lobbisté

Komentář Vladimíra Pikory: Dnešní doba je plná nálepkování. Na každého se něco najde. Kdekdo je např. populista, ačkoli argumenty pro takové označení jsou obvykle na vodě. Podle mě je nálepkování falešné. Mnohdy je jen politicky motivované. Skutečný populismus je jinde. Příkladem klasického populismu, který se za populismus překvapivě neoznačuje, je návrh některých výrobců stavebního materiálu, developerů, a dokonce i bank na dotace hypoték.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy