Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Bohemia Energy přišla s pomocí pro zatopené: Rozdá dva miliony

Bohemia Energy přišla s pomocí pro zatopené: Rozdá dva miliony

Foto: ČNB

Společnost Bohemia Energy, největší alternativní dodavatel elektřiny a plynu v České republice, se v reakci na ničivé povodně rozhodla mezi své zákazníky z řad domácností, kteří byli zasaženi ničivou povodní, rozdělit finanční pomoc ve výši 2 miliony korun.

„Naše zákazníky vnímáme jako partnery a vztah s nimi není pro nás pouze čistě obchodní. Proto jsme se rozhodli těm, kdo při těchto povodních utrpěli škodu, finančně pomoci. Mezi naše zákazníky, kteří byli povodní postiženi, tak rozdělíme částku 2 miliony korun. V případě vysokého počtu žadatelů jsme samozřejmě připraveni objem pomoci navýšit, tak aby pomoc byla smysluplná," vysvětluje Jiří Písařík, jednatel Bohemia Energy.

Žádost o finanční pomoc s potvrzením příslušného úřadu samosprávy (obecní či městský úřad) o tom, že byl zákazník letošní povodní postižen, lze zasílat e-mailem na adresu kontakt@bohemiaenergy.cz nebo vyřídit přímo na zákaznické lince Bohemia Energy 840 10 10 10, a to od úterý 4. června do 30. června 2013.

„Věříme, že jsme na odeslání žádosti ponechali zákazníkům dostatek času. Jsme si vědomi toho, že v současnosti mají jiné starosti. Po daném termínu 30. června obdrží žadatelé z řad zákazníků Bohemia Energy jednorázový finanční příspěvek na zmírnění škod po ničivém živlu," uzavírá Jiří Písařík.

Bohemia Energy poskytla svým zákazníkům pomoc již po povodních v roce 2009 a 2010. Tehdy nabídla všem postiženým odběratelům výraznou slevu na energie.

Témata:  Povodně 06/2013

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 19:38

Neberte si hypotéky. Brzo dostanete dotaci. Alespoň za to už bojují lobbisté

Komentář Vladimíra Pikory: Dnešní doba je plná nálepkování. Na každého se něco najde. Kdekdo je např. populista, ačkoli argumenty pro takové označení jsou obvykle na vodě. Podle mě je nálepkování falešné. Mnohdy je jen politicky motivované. Skutečný populismus je jinde. Příkladem klasického populismu, který se za populismus překvapivě neoznačuje, je návrh některých výrobců stavebního materiálu, developerů, a dokonce i bank na dotace hypoték.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy