Sázkaři první den nové loterie Tipšestka prosázeli statisíce korun

Nová loterie Tipšestka, kterou společnost Tipsport spustila v pondělí, se u sázkařů setkala s velkým ohlasem. Společnost v úterý informovala, že každou minutu bylo vsazeno průměrně deset tiketů, celkově tak společnost přijala vklady v řádu několika stovek tisíc korun.

660
reklama

Nová číselná loterie Tipšestka se v pondělí rozběhla na takřka tisícovce poboček Tipsportu. "Lidé začali okamžitě sázet, příjem sázenek s natipovanými čísly probíhal bez jakýchkoliv technických nebo herních komplikací. Základní princip herního plánu - tip šesti čísel z 36 je lidem naprosto jasný," prohlásil mluvčí Tipsportu Lubomír Ježek.
 
Prvotní analýzy Tipsportu ukazují, že lidé během pondělí v průměru sázeli Tipšestku za 45 korun, což odpovídá třem sloupcům (jedna sázka/sloupec Tipšestky stojí 15 korun, na jednom tiketu lze tipovat až deset sloupců). "Z náběrů prvního dne také vyplynulo, že každou minutu bylo vsazeno zhruba deset tiketů a celkem jsme přijali vklady v řádu několika statisíců korun," dodal Ježek.
 
Tipsport očekává, že v dalších dnech, až se lidé s loterií Tipšestka ještě více seznámí, zájem poroste a celkem by se mohlo v prvním sázkovém týdnu prosázet kolem tří milionů korun. "V kontextu s tím, že zatím ve hře není Jackpot (začne se kumulovat až od dalšího sázkového týdne), máme šestkrát méně sběrných míst než Sazka, nemáme tradici v číselných hrách a je čas dovolených, tak jsme zájmem velmi potěšeni. Odpovídá to naší ambici, získat podíl 8-10 procent na trhu číselných her v České republice," poznamenal Ježek.
 
První losování je na programu v neděli 17. července. "I my v Tipsportu budeme společně se sázejícími s napětím očekávat, jaká čísla budou z osudí vytažena. Zajímavé bude sledovat, jaké číslo bude dlouhodobě taženo v Tipšestce nejčastěji. Bude to rovněž šestka, jak vyplývá ze statistik podobných číselných her?" ptá se Ježek.
 
Sázková kancelář Tipsport byla založena v roce 1991 a v současnosti je největší sázkovou kanceláří v České republice specializující se na kursové sázky. Nabízí sázky především na sportovní události, ale vypisuje kursy i na politické či zábavné kulturní události a také na číselné hry (například na ruletu). Tipsport v současné době provozuje v České republice 980 poboček, z nichž zhruba 70 procent funguje na bázi Tipsport barů, kde je možné se kromě sázení občerstvit a sledovat sportovní přenosy v televizi či na velkoplošné projekci. Od ledna roku 2009 nabízí Tipsport sázky po internetu. Díky telefonické službě Teleservis je možné sázet i po telefonu.

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky