Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Policie provedla "šťáru" v agentuře S & P

Policie provedla

Foto: DataLife

Italská daňová policie udělala ve čtvrtek "šťáru" v milánských kancelářích agentury Standard & Poor's. Informovala o tom agentura Reuters s odvoláním na zdroje blízké S&P.

Hlavním důvodem je podle zdrojů agentury Reuters probíhající vyšetřování volatility cen italských akcií.Zdroj blízký vyšetřování pro agenturu Reuters uvedl, že tento krok je součástí šetření, které provádí státní zástupce v jihoitalském městě Trani.Agentura Standard & Poor's se k věci podle agentury Reuters odmítla vyjádřit.V srpnu italští žalobci zabavili dokumenty v milánských kancelářích S&P ve stížnosti vyplývající od italské skupiny spotřebitelů.V té době S&P uvedla, že šetření je "nepodložené".

Témata:  standard a poor's

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

Kdo investuje v Česku do kryptoměn?

Podle výzkumu globální platformy pro sběr dat statista.com uvedlo v roce 2022 vlastnictví některé digitální měny 13 % Čechů. V roce 2021, kdy nejznámější kryptoměna bitcoin dosahovala jedněch ze svých nejvýznamnějších maxim, činil podíl kryptoměnových investorů dokonce 15 %. Data také ukazují, že majitelé kryptoměn v Česku se zajímají o technologie a mají zájem na řešení inflace nebo nedostupného bydlení.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy