Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Plaťte kartou, dostanete odměnu! Visa láká k návštěvě evropských velkoměst

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Barcelona, Berlín, Londýn, Milán a Paříž – pětice měst, kde se v létě vyplatí platit kartou Visa. Prázdninová kampaň Metropolitní výhody Visa nabídne jejich uživatelům řadu zajímavých bonusů.

Slevy při nakupování, městském cestování, v restauracích, při kulturních akcích a v zábavních podnicích – na to vše se o letošních letních prázdninách mohou těšit návštěvníci pětice zmíněných evropských velkoměst, pokud v partnerských podnicích kampaně zaplatí platební kartou Visa. Akce Metropolitní výhody Visa začíná 1. července a končí 31. srpna 2015.

Platby kartou v zahraničí na vzestupu

Z meziročního srovnání statistik asociace Visa vyplývá, že placení kartou v zahraničí výrazně nabývá na oblibě. „Počet mezinárodních transakcí v porovnání s předchozím rokem vzrostl o 5 až30 procent. Nárůsty se liší závislosti na bance, jejích produktech či typu klienta. Jednoduché, pohodlné a bezpečné placení si jednoznačně získávástále více příznivců,“konstatuje Marcel Gajdoš, regionální manažer asociace Visa Europe pro Českou republiku a Slovensko.

Dvouměsíční kampaň Metropolitní výhody Visa, do níž se v pěti evropských městech zapojí celkem 125 obchodníků, je první svého druhu. „Rádi bychom spotřebitelům touto cestou připomněli, že platit kartou v zahraničí je stejně jednoduché a pohodlné jako doma. A že to může být i velmi výhodné,“ uvádí Marcel Gajdoš.

Vice informací a přehled výhod najdete ZDE.

Témata:  platební karty

Související

Aktuálně se děje

21. října 2024 9:05

Další změny v důchodech na obzoru: Jaké plány má ANO po případném volebním vítězství?

Exministryně financí Alena Schillerová (ANO) poslala vzkaz lidem, kterým se nepozdává chystaná penzijní reforma. Šéfka nejsilnějšího opozičního poslaneckého klubu naznačila, že její hnutí ji hodlá revidovat v případě, že se vrátí do Strakovy akademie.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy

Korunovační medaile Marie Terezie

Unikátní korunovační medaile Marie Terezie míří do dražby. Cena aukce se odhaduje na 75 milionů korun

Sběratelé a investoři budou mít možnost získat v aukci korunovační medaile a žetony Marie Terezie. Součástí aukce bude také unikátní zlatá medaile Marie Terezie z roku 1741, jejíž jediný exemplář se dosud na trhu vyskytl. Do aukce půjdou také více než 2000 let staré keltské mince a více než 300 exemplářů vzácných bankovek. Autorem jedné z nich je světoznámý malíř a grafik Alfons Mucha.