Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Tajná svatba na zámku Mcely: Nečas si vzal Nagyovou

Tajná svatba na zámku Mcely: Nečas si vzal Nagyovou

Foto: Vlada.cz

Praha - Informace, že se Petr Nečas tento víkend ožení, běží politickými i novinářskými kuloáry celý týden. To, že již v sobotu učiní Nagyovou velmi šťastnou a pojme ji za manželku, bylo jasné od rána. Sňatek proběhl krátce po poledni, uvedl to deník Blesk s odkazem na nejmenovaný zdroj.

Že Petr Nečas a Jana Nagyová chystají veselku, se šušká už několik dnů. Dnes se podařilo vypátrat místo, kde ostře utajovaná svatba údajně proběhla. Jde o zámek Mcely.

Podle nových informací si expremiér a jeho přítelkyně k vstupu do nového života vybrali jeden z oblíbených zámečků nedaleko Prahy. Od rána se zde objevují luxusní limuzíny. To svědčí o tom, že by zde dnes měla proběhnout ostře sledovaná svatba.

Nevěra, sledování a Jehovisti

Petr Nečas a Jana Nagyová svůj milostný poměr dlouho tajili. Až když se Nečas rozvedl s manželkou Radkou, šli s pravdou ven. Hodně jim k tomu také pomohla aféra, kdy Nagyová nechala Radku Nečasovou sledovat tajnými službami s tím, že má premiérova manželka napojení na Svědky Jehovovi, což prý v té době mohlo ohrozit stát. Rozvod Nečas oznámil jen několik dní před aférou. Po rezignaci se přiznal ke vztahu se svou bývalou podřízenou.

Rozveden byl začátkem srpna. S bývalou manželkou má čtyři děti, z toho dvě nezletilé.

Témata:  Petr Nečas Jana Nagyová

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 19:38

Neberte si hypotéky. Brzo dostanete dotaci. Alespoň za to už bojují lobbisté

Komentář Vladimíra Pikory: Dnešní doba je plná nálepkování. Na každého se něco najde. Kdekdo je např. populista, ačkoli argumenty pro takové označení jsou obvykle na vodě. Podle mě je nálepkování falešné. Mnohdy je jen politicky motivované. Skutečný populismus je jinde. Příkladem klasického populismu, který se za populismus překvapivě neoznačuje, je návrh některých výrobců stavebního materiálu, developerů, a dokonce i bank na dotace hypoték.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy