Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a pátek 7. června

počasí
počasí
Foto: Michael Zelinka / INCORP images

Za studenou frontou se do střední Evropy přechodně rozšíří od jihu výběžek vyššího tlaku vzduchu. Později večer dorazí z Německa do západních Čech další studená fronta, informuje ČHMÚ.

Počasí v noci (22-07): Zataženo až oblačno, déšť nebo přeháňky, zpočátku místy bouřky, i silné. K ránu srážky zejména na Moravě a ve Slezsku, v Čechách ustávání srážek, protrhávání oblačnosti a ojediněle mlhy. Nejnižší teploty 17 až 13 °C, na západě až 11 °C. Mírný severozápadní až severní vítr 2 až 5 m/s. Tlaková tendence: zpočátku mírný vzestup, postupně setrvalý stav Počasí přes den (07-24): Zpočátku oblačno až zataženo, v severovýchodní polovině území místy občasný déšť nebo přeháňky. Během dne od jihozápadu ustávání srážek, postupné ubývání oblačnosti na polojasno až jasno. Během večera na západě Čech opět přibývání oblačnosti a ojediněle přeháňka. Nejvyšší teploty 22 až 26 °C, v 1000 m na horách kolem 16 °C. Mírný severní až severovýchodní vítr 2 až 6 m/s se bude měnit na východní až jihovýchodní. Tlaková tendence: slabý pokles

Témata:  počasí déšť

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

23. dubna 2024 10:49

Tesco rozšiřuje studentskou slevu na průkaz ISIC i na víkendy

Od října minulého roku funguje ve všech obchodech Tesco v Česku desetiprocentní sleva pro studenty starší osmnácti let na studentský průkaz ISIC od pondělí do pátku. To se nyní na základě názorů studentů mění. Od pondělka 22. dubna mohou se slevou nakoupit i o víkendech.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy