Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a pátek 4. ledna

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixabay

Po přední straně tlakové výše nad Britskými ostrovy bude postupovat do střední Evropy od severozápadu teplá fronta, informuje ČHMÚ.

Počasí v noci (22-07): Oblačno až polojasno a na horách místy, jinde ojediněle sněhové přeháňky. V Čechách od severozápadu přibývání oblačnosti, k ránu na severozápadě sněžení. Nejnižší teploty -4 až -8 °C. Mírný severozápadní vítr 3 až 7 m/s a v polohách nad 600 m zpočátku místy tvorba sněhových jazyků. V západních Čechách postupně vítr slabý západní 1 až 4 m/s. Tlaková tendence: setrvalý stav Rozptylové podmínky: dobré Počasí přes den (07-24): Převážně zataženo, na jihovýchodě ráno oblačno až polojasno. Zpočátku na severozápadě, postupně na celém území sněžení, které bude odpoledne a večer v severozápadních a středních Čechách v polohách pod 500 m přecházet do deště se sněhem, později i do deště. Nejvyšší teploty -2 až +2 °C, na severovýchodě a východě -4 až -1 °C, v 1000 m na horách kolem -3 °C, Krušné hory večer kolem 0 °C. Mírný západní až severozápadní vítr 2 až 6 m/s, na východě později vítr slabý jihozápadní do 4 m/s. Tlaková tendence: mírný až silný pokles Rozptylové podmínky: dobré

Témata:  počasí sníh

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

23. dubna 2024 10:49

Tesco rozšiřuje studentskou slevu na průkaz ISIC i na víkendy

Od října minulého roku funguje ve všech obchodech Tesco v Česku desetiprocentní sleva pro studenty starší osmnácti let na studentský průkaz ISIC od pondělí do pátku. To se nyní na základě názorů studentů mění. Od pondělka 22. dubna mohou se slevou nakoupit i o víkendech.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy