Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a středu 5. prosince

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixabay

Tlaková výše bude postupovat přes střední Evropu k východu a večer začne počasí v Čechách ovlivňovat teplá fronta, informuje ČHMÚ.

Počasí v noci (22-07): Polojasno až skoro jasno, zpočátku při zvětšené oblačnosti ojediněle sněhové nebo smíšené přeháňky. Ojediněle mrznoucí mlhy. K ránu na západě a jihozápadě Čech až oblačno. Nejnižší teploty 0 až -4 °C, místy tvorba náledí. Mírný severozápadní vítr 2 až 6 m/s, postupně slabý proměnlivý do 4 m/s nebo klidno. Tlaková tendence: mírný vzestup, k ránu setrvalý stav Rozptylové podmínky: dobré, postupně většinou mírně nepříznivé Počasí přes den (07-24): Polojasno až skoro jasno, na jihozápadě a západě Čech zpočátku až oblačno. Ráno a dopoledne ojediněle mrznoucí mlhy. Večer v Čechách od západu přibývání oblačnosti. Nejvyšší teploty 1 až 5 °C, v 1000 m na horách kolem -1 °C. Slabý proměnlivý vítr do 4 m/s. Večer vítr mírný jižní až jihovýchodní 2 až 6 m/s. Tlaková tendence: setrvalý stav, k večeru slabý pokles Rozptylové podmínky: mírně nepříznivé

Témata:  počasí zima

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

23. dubna 2024 10:49

Tesco rozšiřuje studentskou slevu na průkaz ISIC i na víkendy

Od října minulého roku funguje ve všech obchodech Tesco v Česku desetiprocentní sleva pro studenty starší osmnácti let na studentský průkaz ISIC od pondělí do pátku. To se nyní na základě názorů studentů mění. Od pondělka 22. dubna mohou se slevou nakoupit i o víkendech.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy