Cofidis zvýhodnil úvěry pro páry, novomanželům půjčí již za 5,9 %

Poskytovatel transparentních úvěrů, společnost Cofidis, přichází od začátku května na český trh se sníženými úrokovými sazbami ve výši 6,9 % a 5,9 %. Tyto sazby společnost zavedla pro svou Partnerskou a Novomanželskou půjčku s cílem nabídnout párům ještě výhodnější podmínky a podpořit nový trend sdílení půjček.

Ilustrační fotografie
reklama

Cofidis tímto krokem dále zatraktivňuje svou úvěrovou nabídku. Po březnovém uvedení Partnerské a Novomanželské půjčky, díky nimž si mohou partneři či manželé vzít půjčku s výhodnějším úrokem, přistupuje Cofidis ke snížení úrokových sazeb. „Uvedením Partnerské půjčky jsme na českém trhu otevřeli novou kategorii půjček. Díky snížení sazeb je sdílení půjček ještě výhodnější a stává se zajímavým pro další partnery i manžele,“ říká Cyril Křůpala, obchodní a marketingový ředitel společnosti Cofidis. 

S Partnerskou půjčkou si lze půjčit například 120 tisíc korun se zvýhodněnou sazbou RPSN ve výši 6,9 %. Partnerská půjčka navíc nabízí párům možnost dosáhnout na vyšší částku oproti standardnímu spotřebitelskému úvěru u Cofidisu. 

Nejvýhodnější podmínky získají novomanželé, od jejichž sňatku uplynuly nejvýše dva roky. Ti si mohou v Cofidisu vzít Novomanželskou půjčku na částku 200 tisíc korun se sníženou sazbou RPSN 5,9 %.  

Oba typy půjček jsou ideální pro sdílené projekty, rekonstrukci domácnosti či pořízení auta. Vedle zvýhodněných sazeb patří mezi další benefity Partnerské i Novomanželské půjčky větší jistota při splácení, jelikož se na něm podílejí vždy dva partneři. 

Vedle Partnerské a Novomanželské půjčky snižuje Cofidis úrokové sazby také u klasických spotřebitelských úvěrů. Např. 100 tisíc korun si lze nově půjčit s úrokovou sazbou 9,9 %.       

Témata: půjčky | lidé

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky