Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Lidl rozdá každou minutu nákup zdarma

Lidl
Lidl
Foto: Adam Mráček / INCORP images

Obchodní řetězec Lidl přichází s jedinečnou akcí pro své zákazníky – od pondělí 4. března do neděle 17. března bude v rámci nové loterie Lidl Plus každou minutu vrácena jednomu zákazníkovi hodnota jeho nákupu. Nabídka je určena výhradně uživatelům mobilní aplikace Lidl plus.

Společnost chce tímto krokem odměnit věrné zákazníky a zároveň zpříjemnit zákaznický zážitek nad rámec standardních slevových kupónů. Čím více nákupů návštěvníci v prodejnách Lidlu uskuteční, tím větší šanci mají na výhru, která může být až do výše 5 000 Kč.

Aplikace Lidl Plus, zavedená v roce 2020, se stala oblíbeným nástrojem českých zákazníků pro využívání slevových kuponů, digitálních účtenek a stíracích losů. V reakci na aktuální ekonomickou situaci Lidl prostřednictvím aplikace nabízí atraktivní ceny. Novinkou je integrace funkce dobíjení elektromobilů. Společnost dále plánuje rozšířit nabídku kampaní, soutěží a dalších výhod, aby podpořila energetickou soběstačnost a udržitelnost. Nových inovací se dočká i samotná aplikace Lidl Plus.

Témata:  Lidl

Související

Aktuálně se děje

24. července 2024 10:16

21. července 2024 21:04

SLEDUJTE: Joe Biden se vzdal kandidatury. Trump zatím nemá soupeře

Americký prezident Joe Biden v neděli oznámil, že stáhne svou kandidaturu na post prezidenta USA a nebude se ucházet o znovuzvolení.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy

Jozef Síkela

Vláda navrhne eurokomisařem za Česko Jozefa Síkelu

Vláda Petra Fialy nabídne staronové předsedkyni Evropské komise Ursule von der Leyenové jako eurokomisaře za Českou republiku současného ministra průmyslu a obchodu Jozefa Síkelu. O jeho nominaci rozhodla na poslední schůzi před vládními prázdninami ve středu 24. července 2024. Začátku schůze byl přítomen i prezident republiky Petr Pavel.