V dražbě můžete výhodně koupit luxusní nemovitosti, chaty i levné pozemky

V dražbě lze výhodně koupit nemovitosti za desítky a stovky tisíc korun, ale i luxusní rodinné domy a nemovitosti za miliony. Dražba navíc obvykle začíná na polovině odhadní ceny, takže zájemci mají dostatek prostoru pro stanovení své vlastní hranice a vydražení za zajímavou cenu. Aktuálně jsou v dražbách nabízeny nejrůznější atraktivní nemovitosti v různých cenových hladinách. Přinášíme vám proto několik zajímavých příkladů.

Ilustrační fotografie
reklama

„Potvrzuje se trend, že stále častěji lze v dražbě koupit i zajímavé a luxusní nemovitosti. Ještě před několika lety byly dražby spíše synonymem pro prodej levných nebo nějak problémových nemovitostí, ale trh se výrazně proměnil a kvalita dražených nemovitostí významně stoupla a nabídka se rozšířila a zkvalitnila,“ říká Radim Hasman, člen představenstva společnosti Eurodražby.cz, prvního dražebníka elektronických dražeb v České republice a lídra v oblasti nedobrovolných dražeb.

Vydražit lze samozřejmě i celou řadu levnějších nemovitostí, včetně garáží, chat a bytů. Navíc výhodou dražeb je rychlost a jednoduchost oproti jiným metodám, které mohou speciálně u dražší nemovitostí přinášet řadu komplikací a zdržení, které stojí čas a peníze. U dražby prostě vyhrává nejvyšší nabídka a nemovitost se obratem převede na nového vlastníka. „Vše je transparentní, včetně veškeré dokumentace, a na zájemce nečekají žádná překvapení. Navíc moderní technologie umožňují komfortně dražit odkudkoli přes internet. Už dávno není nutné navštěvovat dražební síň,“ dodává Hasman.

V následujících týdnech budou draženy zajímavé luxusní nemovitosti, ale také levnější domy, byty, chaty nebo pozemky. Na výběr je z pestré palety objektů

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky