Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

T-Mobile postihl velký výpadek. Budete mít nárok na kompenzaci?

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Zákazníci společnosti T-Mobile mají velké potíže. Operátora postihl rozsáhlý výpadek služeb. A trvá už od nedělního odpoledne. Potíže T-mobile přiznal a počítá i s možnými kompenzacemi zákazníkům.

Podle reakcí zákazníků T-mobilu je zřejmé, že výpadek postihl klienty v celé republice. Zejména se dotýká těch, kteří volají s předplacenou kartou. Částečně ale dopadl i na zakázníky, kteří volají s tarifem. Systém jim hlásí, že nemají kredit k hovoru.

"Nemohu se dovolat ani poslat nikomu sms, sms mi nechodí, zkoušela jsem to. Hlásí mi to, že nemám dostatečný kredit, přitom mám tarif. Operátor mi sdělil, že je to chyba T-mobilu a do odpoledne to bude spravené. Stále to nejede," psali už včera rozhořčení zákazníci na facebookových stránkách společnosti.

A odpověď T-mobile? "Opravdu se jedná o problém na naší straně, který řešíme s nejvyšší prioritou. Bohužel vám ale nedokážu říct, kdy se podaří dát vše do pořádku. Případnou kompenzaci je možné řešit po skončení výpadku," reagovali pracovníci T-mobile na Facebooku.

To, že firma zvažuje kompenzacií zákazníkům, potvrdila dnes i Patricie Šedivá z tiskového oddělení. Podle společnosti se výpadek týká asi dvou nebo tří tisíc zákazníků.

Témata:  mobily mobilní operátoři T-Mobile

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

22. dubna 2024 22:13

Hra na štěstí? Ne, správný postup při investování výrazně snižuje riziko ztráty

KOMENTÁŘ Martina Pleštila, ředitele úseku investic, Broker Trust - Úroky na spořicích účtech klesají. Ještě víc tak poroste investiční apetit Čechů, kteří hledají pro své úspory lepší výnos. Už loni přitom investice v ČR zaznamenaly mimořádný rok. Češi měli jen ve fondech kolektivního investování vloženo přes 938 miliard korun, což bylo meziročně o nevídaných 25 procent více. Jak při investování efektivně snižovat riziko ztráty? Podívejte se na šest praktických tipů.

Zdroj: MoneyMAG.cz

Další zprávy