Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

T-Mobile postihl velký výpadek. Budete mít nárok na kompenzaci?

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Zákazníci společnosti T-Mobile mají velké potíže. Operátora postihl rozsáhlý výpadek služeb. A trvá už od nedělního odpoledne. Potíže T-mobile přiznal a počítá i s možnými kompenzacemi zákazníkům.

Podle reakcí zákazníků T-mobilu je zřejmé, že výpadek postihl klienty v celé republice. Zejména se dotýká těch, kteří volají s předplacenou kartou. Částečně ale dopadl i na zakázníky, kteří volají s tarifem. Systém jim hlásí, že nemají kredit k hovoru.

"Nemohu se dovolat ani poslat nikomu sms, sms mi nechodí, zkoušela jsem to. Hlásí mi to, že nemám dostatečný kredit, přitom mám tarif. Operátor mi sdělil, že je to chyba T-mobilu a do odpoledne to bude spravené. Stále to nejede," psali už včera rozhořčení zákazníci na facebookových stránkách společnosti.

A odpověď T-mobile? "Opravdu se jedná o problém na naší straně, který řešíme s nejvyšší prioritou. Bohužel vám ale nedokážu říct, kdy se podaří dát vše do pořádku. Případnou kompenzaci je možné řešit po skončení výpadku," reagovali pracovníci T-mobile na Facebooku.

To, že firma zvažuje kompenzacií zákazníkům, potvrdila dnes i Patricie Šedivá z tiskového oddělení. Podle společnosti se výpadek týká asi dvou nebo tří tisíc zákazníků.

Témata:  mobily mobilní operátoři T-Mobile

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 19:38

Neberte si hypotéky. Brzo dostanete dotaci. Alespoň za to už bojují lobbisté

Komentář Vladimíra Pikory: Dnešní doba je plná nálepkování. Na každého se něco najde. Kdekdo je např. populista, ačkoli argumenty pro takové označení jsou obvykle na vodě. Podle mě je nálepkování falešné. Mnohdy je jen politicky motivované. Skutečný populismus je jinde. Příkladem klasického populismu, který se za populismus překvapivě neoznačuje, je návrh některých výrobců stavebního materiálu, developerů, a dokonce i bank na dotace hypoték.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy