Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Exekutoři draží zabavený majetek: Fabia za 25 tisíc, tablet za 600 nebo notebook za 700 Kč

Exekutoři draží zabavený majetek: Fabia za 25 tisíc, tablet za 600 nebo notebook za 700 Kč

Foto: Mariusz Stankowski, MoneyMAG.cz

Vánoce se pomalu blíží a mnoho lidí už teď počítá každou korunu a šetří, kde se dá. Ideálním místem, kde doslova za hubičku pořídit auto nebo vybavení bytu, jsou dražby. Jedna se koná už za pár dní.

Pokud tedy sháníte třeba auto, elektroniku, zahradní techniku, počítač nebo i sadu talířů, poznamenejte si v kalendáři příští pátek. Ten den totiž v Čekyni u Přerova exekutoři draží zabavené věci. A vyvolávací ceny jsou více než příznivé.Sice se tentokrát nedá sehnat levné bydlení, za to na příchozí čeká 12 aut, hromady počítačů, elektroniky nebo třeba parohy na výzdobu chalupy.Například Škoda Fabia má vyvolávací cenu 25 tisíc korun. Tablet koupíte za 600 a notebook už za 700 korun.Kdo by nechtěl domácí kino za čtrnáct stovek nebo dotykový telefon za sedm set? Celkem je položek úctyhodných osm stovek a vyberou si v nich nejen milovníci moderních technologií, ale i hospodyňky, kutilové nebo automobilisté.

Témata:  exekuce

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

22. dubna 2024 20:08

22. dubna 2024 18:27

Vysoké úroky povzbuzují ekonomiku, soudí američtí finančníci i ekonomové. MMF ale varuje

Mezinárodní měnový fond (MMF) se v minulém týdnu nezvykle ostře pustil do Spojených států. Vadí mu jejich rozhazovačnost. Ta jim prý sice dopomáhá k impresivnímu ekonomickému růstu, leč není dlouhodobě udržitelná. Přílišné výdaje Washingtonu mohou podle MMF celosvětově opětovně zvýšit inflaci a ohrozit rozpočtovou a finanční stabilitu. Jinými slovy, hrozí, že za velké americké dluhy nakonec zaplatíme všichni – ať už krizemi či pořádnou inflací.

Zdroj: Lukáš Kovanda

Další zprávy