Auto ESA přichází s unikátní službou, rok se bude starat o zakoupený vůz

Společnost Auto ESA, která patří mezi největší prodejce ojetých vozů v ČR, nabízí nově svým zákazníkům službu Defend Car Protect, díky které mají zákazníci nárok roční na bezplatný servis pro případ neočekávaných poruch, a to i vozů až 15 let starých, jež mají najeto do 250 tisíc kilometrů.

660
reklama

"Rozšíření naší nabídky o záruky Defend Car Protect je plně v souladu s naší strategií zkvalitňování služeb zákazníkům. Díky nedávné rekonstrukci a rozšíření našeho autoservisu jsme schopni pojištěným vozům nabídnout nejen kvalitní a rychlý servis, ale i garanční prohlídky zdarma," říká Tomáš Svoboda z Auto ESA s tím, že zákazníkům to ušetří starosti a zbaví je obav z toho, že se v prvních měsících po koupi ojetého vozu něco zásadního a drahého pokazí.

Pojistné události hlásí klienti přímo u Auto ESA, kde mohou být záruční poruchy také bezplatně odstraněny. Službu Defend Car Protect poskytuje prodejce ojetých vozů ve spolupráci se společností Defend Finance. "Spolupráce s Auto ESA si nesmírně ceníme, neboť nám dává možnost ve větším měřítku prokázat, že značka Defend je známkou kvality i v oblasti pojištění. Věříme, že naše záruky jsou základním kamenem kvalitní poprodejní péče o zákazníky," prohlásil Pavel Vojtek, generální ředitel Defend Finance.

Auto ESA poskytuje služby v oblasti nákupu a prodeje ojetých vozů již od roku 1993. Za 19 let prodalo či koupilo ojetý vůz v Auto ESA přes 100 000 zákazníků. Všechny vykoupené vozy jsou důkladně prověřené při technické kontrole, jsou zkontrolována a garantována případná finanční břemena jako zástavní právo, leasing nebo půjčka či blokace dopravním inspektorátem. Auto ESA navíc garantuje výměnu zakoupeného vozu do sedmi dnů bez udání důvodu.

Témata: autobazar

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky