Benzina otevře 88 nových provozoven rychlého občerstvení

Společnost Benzina v letošním roce otevře 88 nových fast-food provozoven s názvem Stop Cafe, hlavním sortimentem bude tradiční čerstvá káva a hot-dog. Vedení společnosti o tom informovalo ve čtvrtek.

660
reklama

"V letošním roce plánujeme otevření více než osmdesáti nových občerstvení Stop Cafe, které jsou v sousedním Polsku úspěšným doplňkem ve většině čerpacích stanic Orlen. Výborně si provozovny vedly i v rámci testu čerpacích stanic Orlen na našem trhu a jejich zavedení do sítě Benzina je jedním z výsledků tohoto testu," poznamenal Martin Durčák, ředitel pro maloobchod a člen představenstva společnosti Unipetrol, která Benzinu vlastní
 
V Polsku koncept Stop Cafe funguje na 436 čerpacích stanic Orlen a na 230 stanicích je také provozovna Stop Cafe Bistro a širší nabídkou občerstvení.
 
Společnost Benzina na svých čerpacích stanicích doposud provozovala celkem 85 provozoven rychlého občerstvení, z toho pět přibylo v loňském roce. Kromě 50 nových restaurací Stop Cafe bude nabídka hot-dogů rozšířena také na dalších 38 stávajících čerpacích stanic této společnosti.
 
Benzina s 337 veřejnými čerpacími stanicemi provozuje největší celostátní síť v ČR, tržní podíl ke konci roku 2010 dosáhl 14,2 procenta. Její obchodní značka působí na českém trhu už více než 50 let. V současnosti je stoprocentní dceřinou společností skupiny Unipetrol.

Témata: benzina

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky