Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Česká spořitelna odstaví přímé bankovnictví

Česká spořitelna odstaví přímé bankovnictví

Foto: Mariusz Stankowski, MoneyMAG.cz

Česká spořitelna (ČS) plánuje na úterý 8. května odstávku přímého bankovnictví. Spořitelna o tom informovala v pátek na své webové prezentaci.

V úterý od půlnoci do dopoledních hodin tak nebudou dostupné služby Servis 24 Internetbanking, Servis 24 Telebanking, Servis 24 GSM banking, Servis 24 Mobilní banka, Business 24 Internetbanking a také Informační linka 800 207 207."Odstávku musíme provést z důvodu plánovaných technických úprav," vysvětlila spořitelna."Během odstávky můžete zadávat své příkazy k úhradě prostřednictvím bankomatů a platbomatů České spořitelny. Upozorňujeme, že při zaúčtování na účet příjemce může dojít ke zpoždění," informovala dále banka.

Témata:  Česká spořitelna

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

22. dubna 2024 22:13

Minimální mzda dál poroste. Ministerstvo řeklo, jaký má cíl

Minimální mzda má od začátku letošního roku novou výši, od ledna se zvýšila o více než tisíc korun. Ministerstvo práce a sociálních věcí má navíc stanovený jasný cíl ohledně dalšího navyšování nejnižšího výdělku v nadcházejících letech. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy

Ilustrační fotografie

Kdo investuje v Česku do kryptoměn?

Podle výzkumu globální platformy pro sběr dat statista.com uvedlo v roce 2022 vlastnictví některé digitální měny 13 % Čechů. V roce 2021, kdy nejznámější kryptoměna bitcoin dosahovala jedněch ze svých nejvýznamnějších maxim, činil podíl kryptoměnových investorů dokonce 15 %. Data také ukazují, že majitelé kryptoměn v Česku se zajímají o technologie a mají zájem na řešení inflace nebo nedostupného bydlení.