Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Redakce serveru MoneyMAG.cz přeje všem čtenářům šťastný nový rok 2018

MoneyMAG.cz přeje vše nejlepší do nového roku.
MoneyMAG.cz přeje vše nejlepší do nového roku.
Foto: Pixabay

Redakce ekonomického serveru MoneyMAG.cz děkuje věrným i občasným čtenářům za přízeň v roce 2017. Přejeme, ať je pro vás nadcházející rok plný úspěchů a šťastných i radostných chvil.

Uplynulý rok byl plný přelomových událostí, konfliktů, smutných příběhů o lidském utrpení i radostných zpráv. Přejeme si, aby ty poslední zmíněné v novém roce převažovaly a i přes všechny nástrahy, kterým svět v současné době čelí, byl rok 2018 pro vás tím nejlepším.

MoneyMAG.cz bude i v nadcházejícím roce profesionálně a bez jakýchkoli omezení informovat o všem, co se v České republice a ve světě skutečně stane. Berte však prosím v úvahu skutečnost, že úkolem novináře není předkládat čtenáři svůj názor na událost či ji posuzovat podle aktuálních společenských kritérií, ale informovat co nejrychleji a nejobjektivněji o událostech, které se skutečně dějí dle věrohodných zdrojů, které jsou zpravodajcům k dispozici.

Věříme, že nám zachováte svou přízeň i v roce 2018, a přejeme vám co nejhezčí vstup do nového roku, pevné zdraví, nekončící štěstí, a mnoho úspěchů. Ať je pro vás nový rok tím nejúspěšnějším ve vašem životě, a kdyby se to náhodou nepovedlo, nezoufejte. Zase přijde další rok.

Vaše redakce MoneyMAG.cz

Témata: 

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

Kdo investuje v Česku do kryptoměn?

Podle výzkumu globální platformy pro sběr dat statista.com uvedlo v roce 2022 vlastnictví některé digitální měny 13 % Čechů. V roce 2021, kdy nejznámější kryptoměna bitcoin dosahovala jedněch ze svých nejvýznamnějších maxim, činil podíl kryptoměnových investorů dokonce 15 %. Data také ukazují, že majitelé kryptoměn v Česku se zajímají o technologie a mají zájem na řešení inflace nebo nedostupného bydlení.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy