Prodám Babišovu pokladnu na buzeraci zaměstnanců, nemá EET. Internet se baví

Opoziční TOP 09 i ODS mají své způsoby, jakými bojovat proti zavádění elektronické evidenci tržeb, kterou prosazuje ministr financí Andrej Babiš. Zatímco občanští demokraté se vytasili s animovaným videem, TOP 09 upozornila na zajímavý inzerát.

Andrej Babiš
reklama

TOP 09 na facebooku upozornila na zajímavou recesi - inzerát, v němž inzerent prodává jednu z pokladniček, kterými ministr financí Andrej Babiš obdarovával Čechy před Vánocemi. Autor inzerátu prodává dětskou pokladnu především proto, že jí chybí proklamované připojení na EET.

 

„Dobrý den, nabízím k prodeji pokladnu od Babiše. Pokladna má pás na potraviny, koš potravin z Kosteleckých uzenin a ......

Zveřejnil(a) TOP 09 dne 22. únor 2016

"Dobrý den, nabízím k prodeji pokladnu od Babiše. Pokladna má pás na potraviny, koš potravin z Kosteleckých uzenin a čtyři tekuté výrobky zřejmě vyrobeny z řepky olejky. Pokladna je vybavena váhou, která určitě neváží přesně, počítadlem které neumí počítat a mikrofonem, který funguje (zřejmě na buzeraci zaměstnanců). Prodávám z důvodu, protože u pokladny nefunguje připojení na EET !!! Cena je 5000kč" stojí v textu inzerátu, který koluje internetem a baví Čechy.

 

Pondělí bychom pro Vás chtěli začít optimisticky, ale ne vždy to jde... Tak alespoň vtipnou formou hrůzy zítřků...

Zveřejnil(a) ODS Praha dne 22. únor 2016

Pozadu nezůstávají ani občanští demokraté, kteří zveřejnili animované video, na němž premiér Bohuslav Sobotka a Andrej Babiš hází do koše návrhy ODS na zrušení silniční daně, snížení DPH nebo zrušení kontrolního hlášení.

Témata: Andrej Babiš

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky