Dopřejte si dovolenku v Itálii

KOMERČNÍ SDĚLENÍ - Chcete si dovolenou užít opravdu naplno? Nezůstávejte doma, kde to dobře znáte a navíc vás mohou zastihnout nějaké resty. Pokud toužíte po opravdovém odpočinku a regeneraci celého těla, je nejlepší úplně změnit prostředí. Jedině tak skutečně přijdete na jiné myšlenky, a jak se říká „vypnete“. Relaxace tak bude mít skutečný efekt. Vrátíte se domů a do práce odpočinutí.

Ilustrační fotografie
reklama

Na své si při cestování přijde každý

Pokud si nedáte říct a zůstanete doma, efekt odpočinku zdaleka nebude takový. Lidská mysl potřebuje osvěžení, nové podněty a zážitky. Kupte si letenky Itálie a vyrazte do země, která vám nabídne nové zážitky podle vašich představ. Každý z vás si zde přijde na své, ať už patříte mezi aktivní sportovce, milovníky památek, vášnivé turisty nebo ochutnávače místních lahůdek.

Co všechno můžete v Itálii zažít?

  • Aktivní sportovci si mohou v létě zaplavat v moři nebo vyzkoušet některý z vodních sportů, včetně adrenalinových zážitků, které přináší třeba jízda na banánu.
  • Milovníci dobrého alkoholu mohou ochutnat některá místní vína nebo pálenky jako například Grappu nebo likéry jako Limoncello.
  • Pokud rádi zkoušíte místní kuchařské speciality, nenechte si ujít pravou italskou pizzu, pokrmy z mořských tvorů, čerstvě nalovené a upravené ryby.
  • Jestliže rádi poznáváte architekturu, malířství, sochařství a umělecké památky, italská renesance vás nadchne.
  • Sportovci také zažijí atmosféru pravého italského fotbalového utkání.


Zájezdy na poslední chvíli mají své výhody i kouzlo

Když už se vydáte do této krásné země, využite last minute do Itálie. Cestování na poslední chvíli se skutečně vyplatí. Můžete výrazně ušetřit, třeba až třetinu ceny zájezdu. Pokud rádi poznáváte nové kraje, Itálie vás láká a netrváte na pobytu v konkrétní destinaci, je last minute ideálním způsobem, jak si vychutnat krásnou dovolenou s minimálními náklady. Úspory přitom mohou činit v průměru několik tisíc korun, což je skutečně znatelná úleva pro rodinný rozpočet.

Oblečení pro pohodlí a dobrý pocit

Pokud vyjíždíte na dovolenou, určitě je vaším cílem cítit se během cesty i následného pobytu maximálně příjemně. Pomůže vám v tom stylové dámské oblečení. V současnosti patří mezi velmi aktuální kousky podzimní a zimní kolekce. K dispozici jsou trendové mikiny, bundy a kabáty. Jde o novinky, které jsou nyní na pultech obchodů v největších světových módních metropolích. Nabízí se v různém barevném provedení a velikostech. Záleží vždy na nositelce a stylu, jaký preferuje. Černá kožená klasika nevyjde z módy nikdy. Je známkou nezávislosti, elegance a trochy rockového rebelství. Béžová a pastelové barvy se u bund a kabátů ideálně hodí do společnosti. Dokonalou ochranu před zimou poskytují bundy s polyesterovou podšívkou. Ozvláštní je kontrastní lemování a ozdobný zip. Výborné jsou i mikiny, které je možné vzít jak na sport, tak i do společnosti.

Vychutnejte si aromatickou kávu

Itálie je země, kde se vaří opravdu kvalitní káva. Možná, že po zážitku v této zemi nebudete chtít už nikdy pít jinou kávu než opravdu kvalitní espresso s výrazným aroma. Nic nebrání tomu, abyste si je v dokonalé kvalitě připravili i sami doma. Nové kávovary vám vyrobí skutečně skvělou kávu.

Jaké jsou jejich výhody?

  • Dobrý poměr ceny a výkonu
  • Stlačením jednoho tlačítka připravíte různé druhy kávy od espressa přes cappuccino, café latte nebo latté macchiato.
  • Je možné nastavit gramáž porce, takže není problém v kávovarech připravit i jednu porci kávy.
  • Dá se posouvat výpusť, takže ji lze nastavit podle používaných šálků.
  • Šetří energii.

Kávovary se obsluhují velice jednoduše, jsou kvalitně provedené v kompaktním a stylovém designu.

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky