Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Zahradil za hranou: Napište někdo, že je ministryně Marksová kráva

Zahradil za hranou: Napište někdo, že je ministryně Marksová kráva

Foto: Mariusz Stankowski, MoneyMAG.cz

První místopředseda ODS Jan Zahradil si rozhodně nebere servítky. Ministryni práce a sociálních věcí na Facebooku v podstatě označil za krávu.

Ministerstvo práce a sociálních věcí u příležitosti výročí atentátu na Heydricha vytvořilo grafiku, ho dává do souvislosti s proběhnutými volbami do europarlamentu: "V několika zemích uspěly ve volbách do Evropského parlamentu radikálně pravicové strany. I proto je potřeba připomínat si náš vlastní boj proti fašismu."

Podle Zahradila Marksová zneužila památku zesnulých parašutistů, kteří atentát spáchali, ke své vlastní propagaci. "Množství bláznů v této vládě je zjevně výrazně větší než malé," napsal. Tím to ale neskončilo.

V následné diskuzi ještě přitvrdil. "Napište sem někdo prosím vás, že paní ministryně je kráva, ať´ to nemusím psát já sám," přilil olej do ohně.

Témata:  Jan Zahradil (ODS) Michaela Marksová

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

22. dubna 2024 22:13

Hra na štěstí? Ne, správný postup při investování výrazně snižuje riziko ztráty

KOMENTÁŘ Martina Pleštila, ředitele úseku investic, Broker Trust - Úroky na spořicích účtech klesají. Ještě víc tak poroste investiční apetit Čechů, kteří hledají pro své úspory lepší výnos. Už loni přitom investice v ČR zaznamenaly mimořádný rok. Češi měli jen ve fondech kolektivního investování vloženo přes 938 miliard korun, což bylo meziročně o nevídaných 25 procent více. Jak při investování efektivně snižovat riziko ztráty? Podívejte se na šest praktických tipů.

Zdroj: MoneyMAG.cz

Další zprávy