Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Zahradil se bavil: Prý z ODS udělám čecháčkovské nacisty

Zahradil se bavil: Prý z ODS udělám čecháčkovské nacisty

Foto: Mariusz Stankowski, MoneyMAG.cz

Europoslanec a nově i první místopředseda ODS Jan Zahradil se nestačí divit komentářům, které se po jeho zvolení do vedení strany objevily. Z ODS se pod jeho vlivem prý stane čecháčkovsky nacistická strana.

Bývalý novinář a publicista podle Zahradila hraje v komentářích na jeho adresu prim. První místopředseda ODS je prý "protievropský a protiněmecký šovinista" a "spolutvůrce klausovského národního socialismu". Obdobně by to podle Zahradila napsal i publicista Bohumil Doležal.

Nový první místopředseda občanských demokratů se na sociální síti těmto komentářům vysmál. Přečetl si o sobě i to, že se z ODS pod jeho vlivem stane strana čecháčkovsky nacistická.

Zahradil uspěl v souboji o post ve vedení strany nad Jiřím Pospíšil. Exministr spravedlnosti následně nebyl zvolen ani jako řadový místopředseda a z vedení strany se zcela stahuje. Novým předsedou ODS je po volebním kongresu Petr Fiala, který byl zvolen drtivou většinou hlasů.

Témata:  ODS Jan Zahradil (ODS)

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 20:08

16. dubna 2024 12:03

16. dubna 2024 11:39

Předpověď počasí na noc a středu 17. dubna

Mezi tlakovou níží nad východní Evropou a tlakovou výší nad východním Atlantikem k nám bude nadále proudit studený a vlhčí vzduch od severozápadu, informuje ČHMÚ.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy