Případ smrti Češek v Egyptě se komplikuje ještě víc. Co se stalo?

Český občan, jehož žena a dcera zemřely za záhadných okolností v Hurgadě, nadále nesmí vycestovat z Egypta. Českým úřadům to ve čtvrtek potcvrdila nejvyšší prokuratura v Káhiře.

660
reklama

Zároveň ale nestanovila žádnou lhůtu, jak dlouho musí Čech v zemi zůstat. jak se bude případ dál vyvíjet?

"Nejvyšší prokuratura v Káhiře nám sdělila, že prodlužuje pobyt pana K. v Hurgadě s tím, že neurčila, na jak dlouho to bude," prohlásila mluvčí Černínského paláce.

"Čeká se na výsledek lékařské zprávy, která by snad měla být v těch následujících týdnech. Od toho se odvine další postup," dodala Grohová. To, jak dlouho bude vše trvat, se podle ní nedá odhadovat.

Kramný ještě před rozhodnutím prokurátora počítal s tím, že ze země rozhodně neodcestuje hned v pátek. Svým blízkým vzkázal, že by v zemi zůstal ještě nejméně týden. Požádal je také, aby mu poslali teplejší oblečení a také léky na vysoký tlak, které už nemá. Věci mu rodina pravděpodobně doručí prostřednictvím novinářů, píše iDnes.cz.

Na dovolenou v Egyptě Petr Kramný nikdy nezapomene. Za velmi záhadných okolností tam zemřela jeho malá dcerka Klárka a krásná manželka Monika. Od té doby je Petr v Egyptě a nesmí vycestovat. To by se teď ale mohlo změnit...

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky