Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na noc a pondělí 25. března

Kroupy, ilustrační fotografie
Kroupy, ilustrační fotografie
Foto: INCORP images

Mezi tlakovou výší nad západní Evropou a oblastí nízkého tlaku nad severní Evropou k nám pronikne studený vzduch od severu až severozápadu, informuje ČHMÚ.

Počasí v noci (22-07): Oblačno až zataženo, ojediněle přeháňky, nad 800 m postupně sněhové. Od severozápadu částečné ubývání oblačnosti. Nejnižší teploty 6 až 2 °C, v Čechách ojediněle až 0 °C. Slabý, postupně mírný severozápadní vítr 2 až 6 m/s. Tlaková tendence: slabý až mírný pokles Rozptylové podmínky: dobré Počasí přes den (07-24): Proměnlivá oblačnost, zpočátku jen ojediněle, od severozápadu na většině území přeháňky, nad 500 m postupně sněhové. V Čechách ojediněle bouřky. Nejvyšší teploty 6 až 10 °C, na jižní Moravě až 13 °C, v 1000 m na horách kolem 0 °C. Mírný, přes den čerstvý západní až severozápadní vítr 4 až 9 m/s s nárazy kolem 15 m/s, na horách kolem 20 m/s (až 70 km/h). Tlaková tendence: slabý pokles, později mírný vzestup Rozptylové podmínky: dobré

Témata:  počasí kroupy

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

23. dubna 2024 10:49

Tesco rozšiřuje studentskou slevu na průkaz ISIC i na víkendy

Od října minulého roku funguje ve všech obchodech Tesco v Česku desetiprocentní sleva pro studenty starší osmnácti let na studentský průkaz ISIC od pondělí do pátku. To se nyní na základě názorů studentů mění. Od pondělka 22. dubna mohou se slevou nakoupit i o víkendech.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy