Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Předpověď počasí na Silvestra

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixabay

Ve studeném vzduchu k nám bude zasahovat výběžek tlakové výše nad západní Evropou. Během dne začne počasí v Čechách ovlivňovat teplá fronta, informuje ČHMÚ.

Počasí v noci (22-07): Zataženo až oblačno, místy přeháňky, nad 500 m, na severozápadě nad 700 m sněhové. Na horách zpočátku trvalejší sněžení. Nejnižší teploty 4 až 0 °C. Čerstvý severozápadní vítr 4 až 8 m/s, místy s nárazy kolem 15 m/s, na horách na severu a severozápadě kolem 20 m/s. Během noci bude vítr zvolna slábnout. Tlaková tendence: slabý až mírný vzestup Rozptylové podmínky: dobré Počasí přes den (07-24): V Čechách zataženo až oblačno, místy slabý déšť, nad 700 m sněžení. Na Moravě a ve Slezsku většinou oblačno, ojediněle přeháňky, nad 500 m sněhové. Nejvyšší teploty 2 až 6 °C, v 1000 m na horách kolem +2 °C, v Jeseníkách a Beskydech kolem -2 °C. Mírný severozápadní až severní vítr 3 až 7 m/s bude odpoledne slábnout. V západní polovině Čech slabý západní vítr 1 až 4 m/s. Tlaková tendence: setrvalý stav Rozptylové podmínky: dobré

Témata:  počasí Silvestr déšť

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

23. dubna 2024 9:29

Šmejdi vytahují z lidí peníze za promlčené dluhy. Jak se bránit?

Spotřebitelská poradna dTestu se setkává s případy lidí, kterým vznikl dluh tak dávno, že už na něj zapomněli. Léta ho po nich totiž nikdo nevymáhal. Z ničeho nic jim však přišla výzva od advokátů vymahačské společnosti, ať dluh neprodleně uhradí, jinak na ně bude podána žaloba. Jde o prázdné výhrůžky, nebo musí spotřebitel naopak zbystřit? A jak se vůbec bránit těmto praktikám?

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy