Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Dorazila studená fronta. Předpověď počasí na noc a sobotu 11. srpna

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Pixabay

Počasí na Moravě a ve Slezsku ovlivní vlna na studené frontě, která bude zvolna postupovat dále k východu. Do Čech se začne od jihozápadu rozšiřovat výběžek vyššího tlaku vzduchu, informuje ČHMÚ.

Počasí v noci (22-07):Oblačno až zataženo, v Čechách od západu většinou polojasno. Ve východní polovině území místy déšť nebo přeháňky, ojediněle bouřky. K ránu ojediněle mlhy. Nejnižší teploty 13 až 9 °C, ve východní polovině území 17 až 13 °C. Mírný severozápadní až severní vítr 2 až 6 m/s, během noci bude od západu slábnout.

Tlaková tendence: setrvalý stav nebo slabý pokles

Počasí přes den (07-24):Polojasno až oblačno, na východě zpočátku až zataženo s doznívajícím deštěm. Odpoledne na severu místy přeháňky a ojediněle bouřky, jinde přeháňky ojediněle. K večeru ubývání oblačnosti a ustávání srážek. Nejvyšší teploty 24 až 28 °C, v 1000 m na horách kolem 17 °C. Zpočátku slabý, během dne mírný západní až severozápadní 3 až 7 m/s, odpoledne místy s nárazy kolem 15 m/s.

Tlaková tendence: slabý pokles, večer setrvalý stav

Témata:  počasí

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

23. dubna 2024 10:49

Tesco rozšiřuje studentskou slevu na průkaz ISIC i na víkendy

Od října minulého roku funguje ve všech obchodech Tesco v Česku desetiprocentní sleva pro studenty starší osmnácti let na studentský průkaz ISIC od pondělí do pátku. To se nyní na základě názorů studentů mění. Od pondělka 22. dubna mohou se slevou nakoupit i o víkendech.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy