Profi Credit rozdává v letní kampani klientům peníze

Hned dvě akce připravila na prázdniny pro své klienty úvěrová společnost PROFI CREDIT. Každý, kdo si v období prázdnin vezme půjčku nad 10 000 korun, získá poukázku na pohonné hmoty. Při půjčce nad 30 000 dostanou klienti odměnu 3 000 korun. Akce trvají od 1. července do 31. srpna.

Ilustrační fotografie
reklama

„Chceme zpříjemnit léto jak našim stávajícím klientům, tak těm potenciálním. Cílem akce je motivovat klienty, aby si o prázdninách vzali půjčku od naší společnosti,“ říká marketingový ředitel PROFI CREDIT Ondřej Lokvenc. 

Léto na plný plyn je akce, kdy každý klient, který si vezme u PROFI CREDITu půjčku nad 10 000 korun, získá poukaz od společnosti OMV na pohonné hmoty v hodnotě 500 korun. Akce je zaměřena na stávající klienty úvěrové společnosti, kteří jsou o ni informováni direct mailem a na webových stránkách. 

O 3 000 bezstarostnější léto nabízí PROFI CREDIT každému, kdo si vezme půjčku nad 30 000 korun. „Formou letáků a online aktivit chceme oslovit široké portfolio potenciálních klientů, kteří při podepsání smlouvy na úvěr nad 30 000 korun, získají odměnu 3 000,“ vysvětluje Ondřej Lokvenc. 

Více o letní kampani zjistíte na www.proficredit.cz/kampan/.

 V současné době probíhá ještě klientská akce MGM (Member gets member), kde PROFI CREDIT rozdává 2000 korun. „Pokud stávající klient získá dva nové klienty, odměny mu pokryjí jeho vlastní splátku půjčky. Když bude někdo šikovný a získá více nových klientů, může mít úvěr úplně zadarmo,“ vysvětluje Ondřej Lokvenc.  Více se o akci dozvíte na www.proficredit.cz nebo na www.odmenaprovas.cz. 

Klub dobrých klientů

Kromě těchto akcí připravuje společnost i Klub dobrých klientů. Tento klub bude sdružovat věrné zákazníky a nabídne jim celou řadu výhod. Hlavní výhodou je rychlejší vyplacení úvěru s minimálním množstvím dokladů. „Členům Klubu dobrých klientů garantujeme také výhodnější podmínky při vyřizování dalších půjček, samozřejmostí bude věrnostní zákaznická telefonní linka s profesionálním operátorem pouze pro členy klubu a jako bonus od nás každý dostane personalizovaný dárek,“ popisuje výhody klubu ředitel marketingu PROFI CREDIT Ondřej Lokvenc. Klub loajálních klientů spustí PROFI CREDIT už brzy ve všech zemích, kde působí. Společnost do konce roku chystá ještě další zajímavé klientské akce a novinky v produktovém portfoliu.

Témata: CZK | půjčky | Profi Credit

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky