Pojištění pro případ smrti a invalidity jen za 100 korun: Podívejte se, jak na to

Pojistit riziko smrti a invalidity 3. stupně za zlomek obvyklých cen? Společnost Broker Consulting oficiálně zahájila prodej revolučního životního pojištění s názvem OK Double - Skupinové životní dopojištění. To umožní pojistit se proti riziku smrti a invalidity 3. stupně za zlomek obvyklých cen. Produkt vznikl ve spolupráci s německou pojišťovnou myLife.

660
reklama

Situace nápadně připomíná výrazné snížení cen neomezených tarifů u mobilních operátorů z letošního jara. Hlavním artiklem nového produktu OK Double je nízká cena. Například člověk, kterému je 30 let, získá v produktu OK Double milionové pojištění pro případ smrti a invalidity 3. stupně za 109 korun, zatímco v obvyklých produktech by zaplatil více než 350 korun každý měsíc. (Jde o sazby na pětileté pojistné období.)

Produkt je možné sjednat k již existujícím běžným produktům životního pojištění zprostředkovaných poradenskou společností Broker Consulting a tím až zdvojnásobit pojistné krytí.

Co umožnilo dosáhnout na tak nízkou cenu?

„Při vývoji produktu probíhala třístranná jednání s pojišťovnou i se zajišťovnou," říká k produktu Petr Hrubý, generální ředitel společnosti Broker Consulting, a dodává: „Konkrétně šlo o francouzskou zajišťovnu SCOR a německou pojišťovnu myLife. Část správy produktu OK Double jsme vzali na sebe a díky tomu jsme dosáhli na výbornou cenu produktu." Pojišťovna myLife, která nejúspěšněji prošla výběrovým řízením, se v Německu specializuje na životní pojištění a v České republice bude působit pouze ve spolupráci s Broker Consulting.

Hlavním důvodem vývoje nového produktu byla trvalá poptávka klientů i jejich finančních konzultantů po skutečně dostupném a výkonném pojištění. „Lidé v České republice využívají nízké pojistné částky, které jim v případě pojistné události častokrát nedokáží pokrýt životní potřeby. Hledali jsme cesty, jak našim klientům přiblížit ideální pojistnou ochranu a našli jsme jej v produktu OK Double," uvedl ke vzniku produktu Jan Lener, ředitel komunikace poradenské společnosti Broker Consulting.

Produkt OK Double je k dispozici pouze od poradenské společnosti Broker Consulting. Obdobný model dopojištění v České republice ještě neexistuje. Kromě cenové dostupnosti vyniká OK Double jednoduchostí a transparentností. Do pojistné částky 2 000 000 korun (do 1 000 000 korun u lidí nad 51 let věku) není například nutné sepisovat zdravotní dotazník.

Sazby jsou klasicky závislé na věku klienta, ale rostou až v pětiletých cyklech. Díky tomu nemusí pojištění klienti měnit trvalý příkaz každý rok.

Témata: pojišťovny

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky