Stát se zbavuje majetku. Nabízí k prodeji i levná auta

Uvažujete o koupi auta, které nutně potřebujete třeba k dojíždění do práce nebo rozvážení svých ratolestí do kroužků, ale nemáte peněz nazbyt? Zkuste auto koupit od státu.

Ilustrační fotografie
reklama

Stát se zbavuje nepotřebného movitého i nemovitého majetku skoro nepřetržitě. Občas je to skoro až úsměvné - to když úřady nabízejí složitě k odprodeji třeba toustovač nebo vysloužilý psací stroj.

Ale velmi často jsou na prodej pozemky, byty nebo automobily. Například nedávno byly k dostání hummery a několik sporťáků, které si za špinavé peníze pořídil drogový dealer.

Pokud ovšem netoužíte po ferrari nebo si ho zkrátka nemůžete dovolit, nemusíte klesat na duchu. K mání totiž pochopitelně jsou i auta za mnohem přijatelnější ceny, třeba už od deseti tisíc korun vzhůru.

V galerii najdete aktuální nabídku vozů ze stránek Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM). Nejlevnější Renault Megane Scenic je k mání za 11  tisícovek, třílitrové BMW 535 D naopak stojí více než 450 tisíc korun. Podrobné informace najdete ZDE.

Témata: auta

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky