Babiš je stvořitel a nositel pravdy. Jak budou vypadat psychotesty hnutí ANO?

V médiích se objevila zpráva, že hnutí ANO zvažuje zavedení psychotestů, kterými by museli projít kandidáti na čelních příčkách krajských kandidátek. Strana tak chce bojovat proti rebelům. Jenže lidé se na to dívají jinak, podle některých jde o to eliminovat lidi s vlastním názorem. Komentátor Erik Best už pro stranu připravil první verzi testů.

Andrej Babiš
reklama

Jako první s tímto nápadem přišel místopředseda hnutí Jaroslav Faltýnek. „Moje představa je, že by prvních deset lidí na kandidátce v každém kraji prošlo psychotesty. To vás tak prověří, že po čtyřhodinovém testu ani nevíte, jak se jmenujete," vysvětluje Faltýnek s tím, že on sám něčím takovým prošel jakožto vysoký manažer Agrofertu.

Zpráva vzbudila na internetu poprask. „Doufám, že to platí jen pro nově příchozí," rýpnul si na Twitteru ministr vnitra Milan Chovanec.

„Tak už víme, co znamená řídit stát jako firmu - máš jiný názor, půjdeš na psychotesty, a kdo neprojde, dostane složku?" komentoval zprávu předseda ODS na Praze 3 Alexander Bellu.

Novinář a komentátor Erik Best už pro stranu sestavil první verzi možného psychotestu.

Psychotest pro čelné kandidáty hnutí ANO

Uznáváte, že Andrej Babiš je stvořitelem ANO a jediným nositelem pravd hnutí?

Přijímáte Jaroslava Faltýnka coby prodlouženou ruku stvořitele, přes kterého se pravdy hnutí předávají?

Souhlasíte s tím, že dnešní pravda hnutí se zítra může bez vysvětlení proměnit v nepravdu hnutí?

Jste ztotožněn/a s tím, že zájmy hnutí se rovnají zájmům stvořitele a že žádné odchylky od této konstanty se nepřipouštějí?

Slibujete, že pokud ztratíte důvěru v hnutí a přestanete držet hubu a krok, ihned dáte svoji pozici stvořiteli či jeho zástupci k dispozici?

Pokud je odpověď ve všech bodech kladná, jste tímto prohlášen/a za psychicky zdravého/ou.

ANO, bude líp.

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky