Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Hasiči se zbavují aut. Felicii prodávají za 4 tisíce, Berlingo za 8

Hasiči, ilustrační fotografie
Hasiči, ilustrační fotografie
Foto: Mariusz Stankowski, MoneyMAG.cz

Jihomoravští hasiči se levně zbavují nepotřebného majetku. Rozprodávají auta, oblečení i třeba foťák, kopírku nebo pračku! Auta můžete koupit už 4250 korun! Podívejte se na nabídku.

Nejlevnější jsou felicie, Citroën Berlingo pak můžete koupit za 8 tisíc, oktávku pak za 11 100 korun.

Nicméně je potřeba připomenout, že auta jsou řádně projetá a opotřebená, většina z nich má najeto hodně přes 200 tisíc kilometrů, část z nich má ale stále platnou STK či krátce po jejím vypršení.

Nabídka nepotřebného majetku HZS Jihomoravského kraje

Kromě aut se jihomoravští hasiči zbavují i dalších věcí - například movitých věcí, oblečení či různých náhradních dílů. Kompletní nabídku nepotřebného majetku i s cenami Jihomoravských hasičů najdete zde.

Pokud máte o majetek zájem je potřeba nabídku doručit v zalepené obálce označené v levém horním rohu "Cenová nabídka odprodej majetku - neotvírat" a doručit na adresu Hasičský záchranný sbor Jihomoravského kraje, Zubatého 685/1, 614 00 Brno. Nejpozději to musíte stihnout do 25. února do 14 hodin.

Po ukončení soutěže komise vyhodnotí nabídky a vyzve vybrané zájemce k uzavření kupní smlouvy. "Prohlídku nabízeného majetku lze uskutečnit po telefonické domluvě s pracovníkem, který je uveden v dolní části přílohy soupisu nepotřebného majetku," uvedl náměstek ředitele pro ekonomiku jihomoravských hasičů Michal Hlavička.

Témata:  hasiči

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 19:38

Neberte si hypotéky. Brzo dostanete dotaci. Alespoň za to už bojují lobbisté

Komentář Vladimíra Pikory: Dnešní doba je plná nálepkování. Na každého se něco najde. Kdekdo je např. populista, ačkoli argumenty pro takové označení jsou obvykle na vodě. Podle mě je nálepkování falešné. Mnohdy je jen politicky motivované. Skutečný populismus je jinde. Příkladem klasického populismu, který se za populismus překvapivě neoznačuje, je návrh některých výrobců stavebního materiálu, developerů, a dokonce i bank na dotace hypoték.

Zdroj: Marie Dvořáková

Další zprávy