Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Exekutoři draží zabavené věci za "hubičku": Passat za 30 tisíc, nové sekačky za 400 Kč. Musíte vidět

Exekutoři draží zabavené věci za

Foto: Volkswagen

Exekutoři zveřejnili nový seznam věcí, které zabavily dlužníkům a které půjdou v nejbližších dnech do dražby. Podívejte se.

Stále více Čechů upadá do dluhové pasti. Exekutoři se totiž doslova předhánějí v nabídkách dražeb. V nich nabízejí právě věci, které zabavily dlužníkům v rámci soudních exekucí. Pro dlužníky je to jistě velká rána, loučit se s věcmi, které byly nedílnou součástí jejich životů.

Pro jiné je to ale vítaná nabídka. V dražbách se totiž objevují věci, které jsou jinak k mání za mnohem vyšší ceny. Cena sice může během dražby výrazně vzrůst, ale i tak jde většinou o dobrý nákup. Tedy pokud na to máte žaludek.

Další taková dražba se bude konat v Čekyni dne 17. 1. 2014 a bude se na ní dražit cca 1000 položek, zejména elektronika, bílá technika, počítače, stavební materiál, sportovní potřeby, kola, nábytek, vybavení domácnosti, stroje, nářadí, auta apod.

Kompletní nabídka dražených věcí je zde:

Soupis dražených věcí [pdf]

Obzvláště bohatá a zajímavá je nabídka nové zahradní techniky v počtu cca 300 kusů (sekačky, drtiče větví, motorové kosy, vysavače listí). Dále je k dispozici 12 vozidel. A to například Kia Picanto (2009) za 40 tisíc nebo Volkswagen Passat za 30 tisíc a další.

Kompletní nabídka aut je zde:

Dražená auta [pdf]

a zde: Dražená auta [pdf]

"Upozorňujeme, že všechny vydražené položky musí být vydražiteli ihned po dražbě uhrazeny. Obhlídka v den dražby začíná od 10:30 hod. a je až do 14:00 hod. Dražba začíná již ve 13:00 hod. Výdej vydražených položek od 14:00 kdykoliv v dalším průběhu dražby," píše se na stránkách exekutora.

Témata:  exekuce

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 12:35

22. dubna 2024 22:13

Minimální mzda dál poroste. Ministerstvo řeklo, jaký má cíl

Minimální mzda má od začátku letošního roku novou výši, od ledna se zvýšila o více než tisíc korun. Ministerstvo práce a sociálních věcí má navíc stanovený jasný cíl ohledně dalšího navyšování nejnižšího výdělku v nadcházejících letech. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy