V jakém městě mají nejčistší hotely a kde skončila Praha?

Rtěnka na polštáři, vlasy v umyvadle. Jak to vypadá s čistotou v hotelových pokojích? Hotely v různých městech světa hodnotili jejich hosté podle toho, jak v nich byli spokojení. Podívejte se, na jakém místě skončila naše metropole a kde vás čeká špína.

660
reklama

Rezervační portál hotel.info oslovil více než šest milionů zákazníků s dotazem, ve kterých městech kladou důraz na čistotu a kde jsou hotely s hygienou na štíru. A jejich hodnocení nás může docela těšit.

Hotely v Praze patří v mezinárodním srovnání mezi ty čistší, na žebříčku se ubytovací zařízení naší metropole umístila na slušném šestém místě. V porovnání s loňským rokem si Praha dokonce o jednu příčku polepšila. Nejčistší hotely jsou potom podle průzkumu v Tokiu.

"Nejvýše umístěné mezinárodní metropole obhájily svou loňskou pozici, i když byli hosté o čistotě zdejších hotelů tentokrát o něco méně přesvědčeni," uvedl portál. Tokio získalo z 10 možných bodů nejvyšší hodnocení 8,91, hodnocení Prahy zůstalo meziročně stejné na úrovni 8,3 bodu. Po japonské metropoli je na druhém místě Varšava, třetí je Záhřeb.

Dvacítku měst seřazených podle čistoty hotelů uzavírá Londýn. Tamní hotely dosáhly hodnocení 7,48. Podle průzkumu se meziročně výrazněji zlepšila čistota hotelů v Paříži a Rio de Janeiru.

 

Témata: hotely | Cestování

Doporučujeme

Související:

Fokus
Aktuálně
Doporučujeme
Zobrazit: mobil | klasicky